Ето какво очаква и зодиите везни – риби през месец ноември

Можете да видите хороскопа за зодиите овен – дева ТУК.

Везни – Ноември ще бъде положителен месец за Везните според звездите. Мнозина ги очаква успех и в кариерата и в личен план. Марс във Везни до 18.11. освен, че ще ви подкрепя с енергия, ще ви направи рационални и готини. Единственото нещо, което би могло да ви смути, е чувството ви за несправедливостите – в този случай ще бъдете готови да се борите за правилното нещо без колебание. Никоя пречка няма да бъде твърде голяма за вас. Вашето обективно отношение със сигурност е полезно, когато става въпрос за кариерата ви. Меркурий ще допринесе за голям приток на ментална енергия. Ще нараснат интересите ви към всякакви теми. Не е изключено да преживеете нещо неочаквано.

Това е период на интроспекция, който ще ви позволи да обмислите всичко. Много от вас ще започнат да си правят равносметка за това, което се е случило в миналото и това, което предстои в бъдещето.

През ноември дългосрочните отношения ще процъфтяват. Доверието, което сте изградили във времето, сега ще даде плод. Ако сте готови да направите следващата стъпка, сега е подходящият момент. Хороскопът съветва да не забравяте приятелите си, тъй като те могат да приемат вашата сериозност за липса на интерес към тях.

Венера в знака на Стрелец ще ви надари със специален чар за противоположния пол. Ще излъчвате положителна енергия. Ситуациите най-накрая ще се успокоят и ще се насладите на хармония и романтични моменти. Тези, които са сами, от друга страна, трябва да се социализират колкото е възможно повече. Само тогава ще могат да разчитат на късмета си.

Скорпион – Слънцето във вашия знак, подкрепено с Меркурий прави този месец изключително успешен за вас. Вашият ум и харизма ще бъдат на висота и ще ви позволят да получите почти всичко, което искате. Хората се възхищават на решителността и оптимизма ви. Вашата предприемчивост и сила, които показвате сега, ще ви помогнат да постигнете всякакви цели. Силната подкрепа на Юпитер и Венера, която се присъединява във финансовия ви сектор също обещават добри възможности за печалба, а на 24 ноември правят един изключително късметлийски съвпад. Това е моментът да бъдете смели с идеите и плановете си, може би да започнете ново начинание. Парите и просперитетът идват при вас, но внимавайте. Лесно може да изхарчите всичко, което спечелите.

Изглежда, че ще трябва да инвестирате много време и усилия в работата, върху изоставането на задачите, които сега ще трябва да решите, без да се бавите.

Помислете как можете да подобрите здравето си. От време на време ще ви трябва малко повече сън. Отделете време за почивка, но и за движение на чист въздух и упражнения.

За да получите любов, трябва да я потърсите. Шансовете са големи, макар че е необходимо да преминете през трудни моменти, за да намерите щастие с някого. Взаимоотношенията могат да бъдат много сложни в някои дни. Марс ще събуди либидото ви, повишава самочувствието ви, но и вашата агресивност, така че внимавайте да не станете твърде взискателни към партньора си. Важно е да общувате открито и честно. С Венера в Стрелец се появява силна жажда за нови усещания и приключения. Постоянните промени, еволюцията, любовта – това е ключът към успеха в личния живот.

Стрелец – Ноемврийските енергии ви дават свободата да отстоявате собствената си идентичност, повишавайки увереността и самочувствието ви. Въпреки това, може да има малък социален провал около 5 ноември, когато Марс влиза в квадратура с Плутон и вкарва приятели в конфликт, което може да ви притесни или разстрои за няколко дни.

Пълнолунието във вашият сектор на работата на 12 ноември подсказва, че може да се почувствате недоволни от работа си. Не се страхувайте да потърсите нова посока или ново работно място, което да е в съзвучие с потребностите ви. Никога не е твърде късно.

На 23 ноември напрегната опозиция Марс-Уран ще засили вътрешните ви страхове и несигурност. Можете да се колебаете за ден или повече. Някои от плановете ви може да имат забавяне или да срещнат проблеми. С влизането на Слънцето във вашия знак на 22-и започвате прекрасен етап … Ще забележите, че късметът е много благосклонен към вас и че той се появява точно тогава, когато най-много се нуждаете. Възползвайте се от всеки момент, всяка възможност, която ви дарява съдбата.

Красивата Венера е във вашия знак, както и вашият управител Юпитер и те ще ви доставят не малко удоволствия, от всякакъв вид. Това е обилна, експанзивна, оптимистична, очарователна енергия, която ви поставя на правилното място в точното време. Ще преживеете интензивни моменти, пълни с магия, които ще върнат изгубените илюзии. Отношенията ви ще бъдат хармонични. Ще се радвате да се помотавате с приятели от време на време.

Козирог – През ноември ще бъдете по-фокусирани върху кариерата и успеха. Има голяма вероятност този месец да поемете повече отговорности на работното място, отколкото досега. Вие, колкото реалистични и обективни да сте, няма да сте напълно на ясно за стъпките, които да предприемете. Сякаш се страхувате да продължите напред, защото смятате, че бъдещето може да не е такова, каквото очаквате …

Morkadis

Венера, която влиза още от първия ден в знак Стрелец ви носи възможността да стартирате проект, който сте подготвили с помощта на сътрудници, на които имате най-голямо доверие. Марс, преминаващ през вашият сектор на работата и кариерата ще направи квадрат с Плутон на 5 ноември, което може да ви донесе сериозни разногласия с колегите или началниците ви. Сатурн ще направи секстил с Нептун на 9 ноември и този аспект ще ви даде по-добър усет за преговори, споразумение и общуване с всички хора, които са важни за вас. Взаимодействието на ретроградният Меркурий със Слънцето ще ви донесе решения, които ще подобрят отношенията с вашите колеги и ще възстановят сътрудничество (контакт), което сте прекратили в миналото.

Отначало ще бъдете по-фокусирани върху себе си, отколкото върху всеки друг човек, но вашите социални умения ще започнат да се подобряват с напредването на месеца. Ще постигнете хармонията, от която се нуждаете във връзката с любимия човек, благодарение на вашите усилия да се съобразите с неговите/нейните желания и действия. Ще прекарате повече време заедно, ще подобрите комуникацията. Добре ще е да се организирате така, че да можете да излизате повече на места за забавление и да имате време за близост и интимност.

Имате нужда от повече движение и активност. Избягвайте всичко, което е монотонно и уредено. В противен случай ще бъдете предразположени към депресивно настроение. Увеличете приема на витамини, калций и магнезий. D и E витамини са важни за вас.

Водолей –Възможно е да започнете ноември малко преуморени и трябва да избягвате да се сблъсквате със ситуации, които ви дестабилизират … Ще сте податливи на настинки и възпаления в гърлото и пикочните пътища. Вашата устойчивост към стресови обстоятелства ще намалее, затова е важно да почивате редовно и да имате време за релаксация.

Този месец ще искате да се насладите на свободата си и на нови и вълнуващи преживявания. Но трябва да внимавате да не се увличате от импулсивни реакции, които биха ви донесли само проблеми. Усмихнете се, защото вашите съмнения и притеснения ще свършат, а това, което искате се приближава.

Марс ще влезе в знака Скорпион и вашият сектор на работата и кариерата на 19 ноември, където ще бъде в силна позиция и ще засили мотивацията ви, ще фокусира всичките ви усилия за заемане на по-добри позиции на работното ви място. Може да настъпи и подобрение. Бъдете внимателни на 24 ноември, когато Марс се противопоставя на Уран, защото ще се сблъскате с неочаквани трудности.

Слънцето, което управлява вашият сектор на любовта и партньорството, ще образува секстил със Сатурн и тригон с Нептун на 8 ноември. Ще постигнете важни споделени цели с любимия човек, което ще внесе повече хармония и стабилност в отношенията ви. Ще почувствате засилена нужда от романтични моменти заедно. Взаимодействие на Меркурий със Слънцето ще ви позволи да преодолеете разногласията от по-рано и да подобрите комуникацията.

Пригответе се, защото в любовния ви живот идват положителни промени. Отворете сърцето си за любовта без колебание и бъдете много ясни, когато изразявате всичко, което чувствате. Предстоят ви прекрасни дни, в които да се влюбите или да обновите отношенията, които имате.  Вашият иновативен и дързък характер ще ви направи много привлекателни и харизматични. Свободните представители на знака ще имат възможността да срещнат човек, който ще събуди дълбоки емоции у тях.

Риби –През ноември ще почувствате, че животът става по-щедър и мил към вас и че проблемите, които ви бяха завладели, започват да се решават един по един. Тъй като ще имате положително настроение и мисли, ще привлечете в живота си ситуации, които ще ви накарат да забравите всичките си притеснения. Този месец ще се радвате на голяма емоционална стабилност и това ще има благоприятно влияние върху всички области на живота ви. Нови чувства ще се събудят и ще можете да изживеете незабравими моменти.

До 22 ноември Слънцето все още е в знак Скорпион и продължава да оказва благоприятно влияние върху живота ви, да ви насърчава към дейност, стремеж към постижения и самоутвърждаване . Имате позитивно мислене, ясна преценка и здраво отношение към материалните неща. Сега особеностите на характера ви се проявяват по-силно.  Меркурий продължава да е в Скорпион през целия месец. Показателно е, че е в ретроградно движение от 1 до 20 ноември, поради което могат да се очакват проблеми в комуникацията ви. С договорите и устните споразумения, трябва да сте много внимателни, за да не се получат грешки. Марс ще е в квадратура с Плутон на 5 ноември, затова внимавайте за отношенията с колегите в дните около тази дата. Основният проблем е, че очаквате някой друг да реши проблемите ви, независимо дали става въпрос за приятел, партньор или може би съдбата. Трябва да решавате проблемите си сами.

Венера влиза в знака Стрелец на  1-ви ноември и остава там до 25-и и е в предизвикателна квадратура към вашия знак, поради което не винаги ще сте най-добрите партньори, тъй като често ще реагирате остро на всичко през това време. Но с повече разбиране и нежност може да се компенсира много. След това от 26-ти влиза в Козирог и образува приятен секстил към знака ви.   Насладете се на красиво любовно време!

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.