Жени-чудовища, които е по-добре да не срещате

Според църквата съпругата трябва до живот да е вярна, любяща и кротка. Има обаче съвременни дами, които са далеч от този образ. Те са готови дори в затвора да влязат, само и само да превърнат в ад живота на мъжете си. Електронното издание oddee.com е събрало историите на няколко жени, които спокойно могат да спорят за титлата най-кошмарна съпруга на света.
Убила и двамата си съпрузи, тровила и щерка си

1

През 2005 г. Стейси Кастор (41) трови втория си съпруг Дейвид в продължение на месец. Когато той изпада в безсъзнание, тя го насича с кухненски сатър. При аутопсията откриват в организма му прекалени дози етилен гликол. Подозренията се насочват към скърбящата съпруга. И заради това се прави ексхумация на съпруг №1 на Стейси – Майкъл Уолис. По документи той умира през 2000 година от сърдечна криза. И при него химичния анализ е като при втория й мъж. Това сгъстява облаците над главата на Стейси. Тя обаче решава,че ще изкара виновна за смъртта на двамата дъщеря си от брака с Майкъл – Ашли. Успява да напие до безпаметност момичето и да го накара да изгълта смъртоносни дози приспивателни. Но Ашли оцелява. И свидетелства срещу родната си майка през 2009 година. 

Транжирала мъжа си и го сервирала за обяд

2 Катрин Найт е първата австралийка, осъдена на доживотен затвор. Причината е, че тя убила мъжа си, разфасовала го и приготвила като обяд за децата им. Наглед милата жена избила зъбите на първия си съпруг, на втория сварила в тенджера любимото 8-месечно кученце. Но връзката и с Джон Прайс стана причина медиите в Австралия да се занимават с нея близо година. Катрин нападнала г-н Прайс с кухненски нож през 2000 година. Мъжът не успял да избяга и тя го убила. След това разрязала тялото му на дребни парчета. Една част скрила във фризера. А от другата направила обяд с картофи и броколи, който искала да сервира на общите им деца.

76-годишна затрила петима

3 76-годишната американка Бети Ниймар от три години е в затвора на Северна Каролина. Обвиненията – наела убиец, който да затрие нейния съпруг №5 Джон Ниймар. Властите в щата разследвали смъртта и на предишните и четирима съпрузи. Не са открити улики срещу бабата, но интервютата с нейни роднини сочат, че г-жа Ниймар е правила всичко в името на парите. Дамата прибира 20 000 долара през 1986 г., когато четвъртият съпруг – Харолд Джентри, е застрелян от крадец в дома им. Година по-рано гушнала 10 000 в зелено от застраховка живот, когато синът й умира. Бети е бенефициент и на полица за застраховка живота на името на петия и мъж – Джон. Той си отива от този свят през 2008.

Кръшнала на донора на бъбрека си

4 Д-р Ричард Батиста се жени за красивата Даниел през 1990-а. През 2001 г. тя претърпява две неуспешни трансплантации на бъбрек и лекарите разбират, че съпругът е подходящ донор за нея. И предлагат да върнат живота на Даниел. След операцията тя отваря нова страница в битието си. Това обаче се отразява пагубно на брака им. Той просъществува само 4 години след интервенцията. Жената се връща към ученето и завършва магистърска степен по медицина. Тръгва на тренировки по карате. Според бившия вече мъж госпожата „се отплатила“ за дадения бъбрек, като най-напред преспала с терапевта си.

 

Вижте още: 

КОИ СА НАЙ-КРЪВОЖАДНИТЕ ЖЕНИ В ИСТОРИЯТА? 

инфо: http://www.monitor.bg/

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.