Животът на нашата планета се е зараждал два пъти?

земя

Американският учен Джеймс Камертън смята, че животът на нашата планета се е зараждал два пъти. Според него, Земята вече е преживяла края на света, когато е загинало всичко живо, и след това животът се е зародил отново.

Своята необикновена теория ученият е построил на факти от откритията на археологията. Той посочва, че в различни региони на Земята са откривани доказателства за съществуването на флора и фауна, която днес не може да бъде открита.

Откриват се и отделни постройки, които не биха могли да бъдат дело на първобитни хора. Камертън смята, че първите хора, населяващи Земята, са загинали в катаклизъм и така и не са успели да предадат знанията си, тъй като никой не е оцелял.

Сега ученият провежда мащабни изследвания, за да докаже хипотезата си. Все повече негови колеги са склонни да приемат, че разумният човек се е появил на Земята не като продукт на еволюцията на видовете, а е бил създаден изкуствено.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

ЗЕМЯТА Е ЗАТВОР, ХОРАТА НЕ СА ОТТУК

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.