Заплетоха зловеща мистерия с походката на Путин (ВИДЕО)

pixabay.com

Британският вестник “Мирър” публикува изследване на поведението на руския президент Владимир Путин. Те определят походката му като “изключително необичайна”, пише “България Он Еър”.

На множество видеа от различни официални срещи се вижда, че президентът ходи твърдо с неподвижна дясна ръка, и лява, която следва естественото движение на тялото. Дясната, обаче, стои твърдо до тялото и издава напрежение.

Статия, изследваща защо Путин се движи така, е публикувана в британския в. Мирър.

Изследователите предполагат, че това може да е свързано с обучението му за боравене с оръжия, което е получил, докато е бил част от КГБ. Той е бил подполковник преди разпадането на Съветския съюз.

Изследователи, базирани в Португалия, Италия и Холандия, смятат, че оперативните служители на КГБ са били обучавани да държат оръжието си в дясната си ръка близо до гърдите си и да се движат напред с едната страна, обикновено лявата. Това им позволява при случай на опасност да реагират веднага и да извадят оръжието си с дясната ръка.

Това е още една теория за руския президент, която се появява в последните дни.

Бившият британски външен министър лорд Дейвид Оуен заподозря Путин в приемане на стероиди. Министърът тълкува промените във формата на лицето на Путин като знак за прием на лекарства за укрепване на мускулите, информира БГНЕС.

“Погледнете лицето му, вижте как се е променило – той вече има овално лице. Хора, които казват, че това е в резултат на пластична хирургия или ботокс, просто лъжат. Той или е на анаболни стероиди като културист, или е на кортикостероиди – само това е причината лицето му да е в този вид”, каза Лорд Оуен пред Times Radio.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Путин скрил семейството си в подземен град в Сибир?

Любопитни разкрития от 1998 г. за Путин и бившата му жена

ЦРУ: Путин е планирал да превземе Киев в рамките на два дни

Русия с предупреждение към съседните на Украйна страни

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.