Засмей се, за да ти кажа какъв си

смях

Смехът е здраве, смехът е белег за бодър дух и добро настроение. Оказва се обаче, че по смеха на някого може да се разбере изключително много за неговата персоналност.

Ако все още не познавате някои от чертите на характера на вашия партньор вгледайте се детайлно в маниера, по който се смее, защото той може да ви даде отговори на доста въпроси. За мъжете и жените начинът по-който изразяват радостта си е различен и се тълкува по много начини.

Ако вашият любим по-често предпочита да сдържа смеха си, това означава, че той е уравновесен, спокоен и надежден. Може да разчитате, че винаги ще ви бъде верен, но понякога чувството на скука ще ви застига.

Мъжът мечта за повечето дами обикновено се смее шумно, без каквито и да било притеснения, които да смутят удоволствието и радостта му.

Обикновено такива мъже накланят главата си назад и леко присвиват очи. Ако вашият партньор е такъв, може да сте сигурни, че с него ще ви е забавно и приятно, но не за дълго – на него не може да се разчита в дългосрочен план.

Мъжът, който се смее с широко отворена уста е винаги център на внимание в компанията. Той е онзи забавен тип, който всички припознават като шегаджията, веселяка, душата на компанията.

Обикновено такива представители на силния пол са остроумни, но на примитивно ниво. С две думи – от тях интелектуалец или философ не излиза.

Ако партньорът ви не изразява по естествен начин радостта си, а по-често се подсмихва леко, присвивайки единия край на устата си, това означава, че той е своенравен, често груб. Такива мъже лесно грабват окото на дамите и обсебват съзнанието им с псевдозагадъчния си ореол, но те са склонни на жестокост и са гофолеми лъжци.

Всяка жена може да е щастлива с партньор, който има по-подвижна лява страна на устата, докато се смее. Такива представители на господата са добронамерени, имат чувство за хумор.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

„ГЕНИАЛНИ“ ИДЕИ, ОТ КОИТО ЩЕ ВИ ЗАБОЛИ СТОМАХА ОТ СМЯХ (СНИМКИ)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.