За всички, които имат Слънце или Асцендент в знак Скорпион

 

зодия скорпион

Сега е времето на Скорпиона. Слънцето ще бъде в техния знак от 23.10. до 22.11. Тези дати не са постоянни величини и се менят всяка година и ако сте родени на границата между двата знака е по-добре да не се самоопределяте, а да потърсите компетентна информация.

Скорпионите родени първа декада (23.10-02.11.) под влияние на Марс са разочаровани и неуверени в младостта, и енергични в зрелостта, притежават дар да изцеляват хората. Личността им е властна, лишена от предпазливост, храбри, упорити и в поражение, и в победа. Благородни до пълно самопожертване. Душата им е загадъчна и двойствена.Съчетанието на Плутон-Уран им носи противоречие между силата на плътта и душата. Плутон-Венера ги дарява с повишена сексуалност, трудно поддаваща се на влияние, но аскетичната дисциплина води до висока степен на духовност. Черти на характера – ангелоподобни, изпълнени с доброта и романтичност. Предразположеност към музиката, струнни инструменти, хармония на цвета. Дружелюбни. Магнетизъм и загадъчност. Техни камъни са аквамарин, изумруд и корал. Намират се под влияние на Марс. Важни години: 15, 30, 45, 60.

Скорпионите от втора декада (03-13.11.) ярко се проявяват както в хубавото, така и в лошото. Имат страстна натура, инициативни, не признават полутонове и полумерки. Притежават голяма жизнена енергия и са способни да се справят с всякакви изпитания. Първата половина на живота им е по-трудна и драматична от втората. Склонността към мигновени и необмислени решения поставя този психотип към групата с повишен риск, особено в младостта. Не е изключен трагичен край на живота. За тях още е характерно голяма живост на ума, склонност към новаторство, интерес към историята, археологията, геологията, финансите. При тях всичко тече, всичко се променя. В любовта срещат разочарования, но съдбата от време на време им предоставя нови възможности. Трябва да поддържат душевното си равновесие. Ако им се отдаде, формират отлично организиран характер и висока творческа активност. За тях са черен опал, аметист, топаз, яспис. Намират се под влияние на Слънцето. Важни години: 15, 25, 30, 45, 50, 60, 75.

Скорпионите от трета декада (14-22.11.) са честолюбиви личности, целеустремени, надарени с тънка интуиция. Те не се боят от рисковете, страстни и енергични личности, изобретателни и наблюдателни, винаги реализират своите идеи. Често са надарени с артистични и музикални способности. Притежават своеобразно очарование. Жените от тази декада обикновено имат красиви коси. Умеят да постигат успех с истинска грация, изящество и естественост при това. Скорпионите от трета декада са обикновено щастливи в любовта и верни. Лесно постигат покровителства. Ловко управляват емоциите си, добиват всичко, което искат, включително и материално благосъстояние. Необходимо е да преодоляват само своята нетърпимост и рязкост и да избягват неоправданите рискове. Подходящи камъни за тях са изумруд и аквамарин. Може да им се препоръча червен карнеол, а също и благороден опал със зелен цвят. Намират се под влияние на Венера. Важни години: 15, 25, 30, 45, 50.

инфо: novini.bg

Вижте още:

 

 

 

За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.