Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Някои хора са истински каръци, но други са тотални късметлии. За тях хората казват – роден е под щастлива звезда.

Вероятно е и вие да сте от тези късметлии, но все още да не сте убедени в това. Ако през определен период от време печелите от тото, лотария или различни игри, и това ви е направило впечатление, навярно късметът ви дебне от всеки ъгъл.

Ето списък на някои категорични знаци за това, че сте родени под щастлива звезда.

Разминавате се на косъм с беди и нещастия

Случва ли ви се често да се разминете на косъм с някое нещастие, което е можело да се струпа на главата ви? Например – премествате се крачка встрани и на мястото, където сте или допреди малко, пада клон? Или – тръгвате си от плажа и там се разразява страхотна буря. Или отивате с колата на ремонт и се оказва, че сте го направили тъкмо навреме, защото нещо много важно току-що се е повредило. И купища други подобни случки. Това са категорични знаци, че Господ ви пази и вие всъщност сте родени под щастлива звезда.

Винаги ви върви в ключови моменти от живота

Късметът винаги е с вас и това си личи. За разлика от останалите, вие получавате най-добрата оферта за работа, пада ви се любимата ви тема по време на изпит, изгубвате портфейла си и го намирате веднага с всички пари и документи вътре… Но и не само в толкова важни периоди, а и в ежедневието.

Например – теглите билетче на опашката в банката и ви викат веднага, редите се на опашка за любимите понички и свършват точно след вашата покупка, печелите в Коледната томбола, намирате пет лева на улицата… И т.н. Примерите са безброй.

Огледайте се и сравнете това, което ви се случва, с живота на другите хора. Ако установите, че наистина винаги имате късмет, при това – откакто се помните, значи сте от родените под щастлива звезда хора.

Имате интуиция и тя не ви подвежда

Когато интуицията ви е силна и ви напътства правилно, значи щастливата ви звезда е налице. Съвсем спонтанно усещате какво трябва да направите в определени моменти и впоследствие разбирате, че това е било най-вярната ви постъпка.

И това не се случва единично, а най-редовно. Хората го наричат още и шесто чувство. То ви пази, закриля и помага. Сякаш ангели непрекъснато летят около вас и ви направляват по правилния път. Това чувство е толкова специфично, че няма как да се обърка. Ако усещате, че ви съпровожда през целия ви жизнен път – вие сте много специален човек, с щастлива звезда, която ви пази.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Morkadis

Кога късметът се приближава към вас?

10 късметлии, оцелели след смъртоносни инциденти

Късметлии, които по чудо оцеляват, след падане от голяма височина

Линията на ангела-хранител – само късметлиите я имат на ръката си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.