Значение на бенките по тялото: три белега на вещицата

съдба

В Европа през Средновековието само за една бенка на тялото са изгаряли на кладата. Защото необичайни кожни изменения са смятани за белези на дявола. По време на Инквизицията са могли да сметнат всеки за вещица или магьосник само заради една единствена бенка на видно място. Днес на бенките не се обръща особено внимание.

Но някои от тях са достойни за нашето внимание, защото те говорят за предразположеност на човека към магически способности.

Какви бенки по тялото показват предразположеност към екстрасензорни способности?

Езотериката определя три места на човешкото тяло, на които бенките говорят за наличието на паранормални способности.

Бенка на слепоочието. Такъв човек има много развита интуиция. Той трябва по-често да се вслушва в своите усещания и вътрешен глас. Такива хора могат да виждат бъдещите събития, те бързо разпознават лъжите и могат да „виждат“ през човека.Бенка малко над коляното. Такава бенка показва, че човекът има магически способности. Хората, които имат бенка малко над коляното могат да се свързват с другия свят. Те често сънуват мъртвите си роднини, защото имат силна енергийна връзка с другия свят.

Бенка върху горната устна. Хората с тази бенка имат способности за хипнотизиране и убеждаване. Те имат вътрешен чар, с който привличат хората. Бенката над устната дава на човека дар за материализация на думите.

Такива хора трябва да контролират своята реч, защото почти всички произнесени от тях фрази в емоционален импулс могат да се материализират в реалността. Също така такива хора могат да урочасват и да влияят върху настроението на другите. Тяхната сила е в думите, които произнасят.

Значението на бенките по тялото се тълкува в зависимост от тяхното местоположение. Като правило, те дават информация за характера на човека и неговите таланти. Бенките могат да се появяват и да изчезват – това означава, че настъпват промени в човешкия живот. Значение на бенките по тялото, за които стана дума по-горе, са особени, и хората, които ги имат, трябва да отчитат тяхното сакрално значение.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.