Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

Карта 1

Bъв вашето съзнание възниква определена идея и ако вие успеете да я реализирате, това ще ви донесе успеха, към който се стремите. Предстои ви да пристъпите към действия, които да изпълнят този план! Понякога ще се наложи да работите 2 пъти повече, за да осъществите мечтите си. Може да съставите план, който ще ви направи много щастливи, но за това трябва да спестите пари и време и да изоставите част от работата си, която обичате. Не се тревожете: резултатите ще си струват тези жертви. А резултатите от работата ви ще подобрят живота ви!

Карта 2

Някой ви харесва, но си мислите, че не сте достатъчно привлекателни за него/нея. Ако стигнете по-близо до този човек, ще видите че между вас може да има някаква химия. Трябва да пуснете своята неувереност. Вие сте загубили много време, държейки се студено към себе си, правейки това, което не ви се прави и т.н. Дошло е време да спрете всичко това. Мислете повече за себе си, не позволявайте на другите да го правят вместо вас.

Карта 3

Нещо трябва да бъде стане, което да ви отвори очите. В резултат на тези събития може да дишате по-леко, защото обстоятелството, което ви е тормозило, ще изчезне от живота ви!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Проверете с тест как сте с въображението

ТЕСТ: Кое животно видяхте първо на картинката?

Узнай съдбата си с този лесен тест!

Проверете с тест: Ще ви вземат ли на работа в Apple

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.