Избери два вълшебни предмета и открий твоите скрити силни страни

2

Този тест ще ви помогне по-добре да опознаете себе си: да разкриете вашите слаби и силни страни и да откриете пътя към тяхното трансформиране.

Представете си, че за минута сте попаднали във вълшебна приказка и сте изправени пред труден избор – да изберете два вълшебни предмета. Вижте картинката и избирайте.

Първият предмет, който сте избрали е този, който ви е необходим точно сега, а вторият – този, който не ви трябва в момента, без който може и да прежиеете.

Първият предмет, който сте избрали символизира тези ваши ресурси и качества, които вие притежавате, но по някаква причина не вярвате, че ги имате в себе си. Вторият предмет – са ресурси и качества, които не притежавате и ги търсите в близките си хора, в частност – в своя партньор.

Значение на вълшебните предмети:

Вълшебна пръчка – увереност в своите сили, умения за решаване на трудни задачи и постигане на целите в живота. Имате позитивно отношение към света около вас.

Шапка невидимка – хитрост, гъвкавост в общуването, ловкост, умение да променяте бързо своите решения в зависимост от ситуацията. Нестандартен подход към работата, ирония и остроумие.

Летящо килимче – гъвкавост на ума, способност да гледате на трудните ситуации отстрани и да вземете най-правилното решение. Умение за работа в екип. Бързина във вземането на решения.

Вълшебна покривка – умение за бързо генериране на добри идеи и намиране на лесни пътища за постигането на добри резултати.

Вълшебно кълбо – умение да водите след себе си хората, бързо да намирате изход от безизходни ситуации. Лидерски качества и способност за ръководене и организиране на работата.

Подмладяващи ябълки – умение да анализирате добре всяка ситуация, да правите верни избори. Имате чувство на състрадание към хората и ги подкрепяте, внушавайки им вяра в себе си.

Вълшебно огледалце – праволинейност, способност да изразявате себе си и да отстоявате своята позиция.

Кристална топка – добре развита интуиция, предусещате събития. Наблюдателни и проницателни сте.

Меч – изпадате в крайности, смятате, че със сила всичко се постига. Умеете да рискувате и жертвате всичко, за да постигнете целта си.

Morkadis

инфо: lifebg.net

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.