Извънземна база на една от луните на Сатурн?

снимка: etdatabase.com/ spisanie8.bg

Ловецът на извънземни Скот Уоринг твърди, че се е натъкнал
на извънземна база на Япет

Днес обръщаме отново поглед към нашумелия въпрос: Съществуват ли извънземни или не? За мнозина отговорът е категорично да, за други абсолютно не. Теориите за и против с всеки изминал ден стават все по-многобройни и разностранни.

Това, което ни накара да се замислим, са думите на Скот Уоринг, който твърди, че е забелязал база на извънземни, наблюдавайки един от спътниците на Сатурн. Около планетата обикалят цели 62 луни, а мястото сочено за дом на извънземна цивилизация е Япет – една от тях.

Япет е третият най-голям естествен спътник на Сатурн и единадесетият най-голям в Слънчевата система. Открит е от Джовани Доменико Касини – френски астроном, роден в Италия, през октомври 1671 г.

Уоринг твърди, че структурата, която е видял на Япет, без съмнение е извънземна база. Нещо повече – според него НАСА е добре запозната с вида и местоположението на тази база и умишлено се опитва да я прикрие, манипулирайки снимките от спътника на Сатурн. По думите му тайнствената база е с дължина над 5 км. Структури като тази са неопровержимо доказателство за съществуването на НЛО, категорично заявява той.

снимка: etdatabase.com/ spisanie8.bg

„Използвах приложение на моя iPhone, наречено Saturn Atlas, когато забелязах огромна черна структура на лунния Япет. Структурата е масивна … около 5 км в дължина, 4 км ширина и 1,5 км височина.“ Това твърди Уоринг и повече от убеден в твърденията си продължава: „Това е 100% доказателство, че извънземните съществуват и процъфтяват на една от Луните на Сатурн “, пише той на уебсайта си ET Data Base.

Теоретиците на конспирацията са твърдо убедени, че откритието на ловеца на НЛО е напълно истинно и е само едно от многото такива. Според скептиците обаче, видяното от Скот Уоринг не е нищо друго освен обикновен лунен кратер. А самият той заявява, че, да първата му мисъл е била, че е кратер, но дори и така да е, в кратера имало нещо, което той оприличава на мистериозна извънземна база.

Скептиците обаче отново не се съгласяват с твърденията му. А от НАСА заявяват, че видяното от него е случай на парейдолия – психологически феномен, при който човешкият мозък разпознава познати форми в образи, когато гледа неясни и непознати такива и заявяват: „Има много примери за това явление на Земята и в Космоса.“

Но Скот Уоринг убедено обяснява още, че той използвал старо приложение на НАСА, в което добре се откроявала странната структура. За разлика от новите снимки на Япет, които според него са видоизменяни от НАСА с цел да прикрият мистериозния обект, както споменахме и по-горе.

Но каква е истината поне засега остава мистерия. Което отново ни връща на въпроса, с който започнахме – съществуват ли в действителност извънземните или са просто плод на човешкото въображение.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Учен ще съди НАСА, иска да признае, че крие база на извънземни (ВИДЕО)

Искате да посетите марсианска база? Трябва само да отскочите до пустинята Гоби

Нередности, които намекват, че Луната е космическа база

Уфолог: Има база на извънземни скрита от човешките очи на Антарктида (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.