Индиец живее без храна и вода 74 години

индиецИндиец твърди, че от 74 години не приема вода и храна.

Прехлад Яни е на 85 години и живее в пещера, изолиран напълно от останалия свят. Няма допир с хора, храна и вода. Живее само с духовната си вяра. Индиецът разказва, че е напуснал семейството и дома си, когато е бил едва на 7 години. Липсата на духовност в родната му къща го е прокудила далеч от близките му. Търсейки духовното, на 11 години получил благословията на индийска богиня, която го надарила с рядък дар—да се храни и да живее благодарение на „нектар, който се филтрира през дупка в неговия език“.


Неговото твърдение, макар и много налудничаво, било изследвано от екип, съставен от 30 учени в период от 3 седмици. Резултатите се оказали зашеметяващи. А Яни е обявен за абсолютен феномен! След редица медицински прегледи учените установили, че индиецът казва истината. В болница той не само е подложен на редица изследвания, но е бил и следен с помощта на камери неотклонно, при което е установено, че наистина нищо не яде и не пие по време на целия си престой там. Освен това медицинският скенер показал, че мозъкът му е като на 25 годишен човек. Той има отлично зрение, с лекота може да упражнява дейности изискващи големи усилия, а също така не страда от абсолютно никакви заболявания. С една дума—истински феномен!

Лекарите са изненадани, защото всеки друг човек, останал без храна и особено без вода за толкова дълго време, със сигурност ще е починал досега. През цялото това време той не изпитвал необходимост да се облекчи и не е ходил до тоалетната.

Заключението на лекарите е, че тялото на Прехлад Яни е преминало през биологична трансформация вследствие на медитация и мощна йога. Странният феномен продължава да се изследва.

инфо: razkritia.com

Вижте още: 

ИНДИЕЦ ЖИВЕЕ С ВДИГНАТА РЪКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 38 ГОДИНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.