Кабала: 2015-а носи вибрация на кармична разплата

мисъл

В Кабалата числото осем носи вибрацията на кармична разплата. Обикновено хората, родени на тази дата, през целия си живот изплащат грешки от предишния или берат дивиденти от тях. Най-простичко казано – „Каквото посееш – това ще пожънеш“. За добро или зло, цялата 2015 г. ще премине през тази кармична разплата, тъй като сборът от числата в нея дават осмица, твърдят вещи в познанието.

Според духовния учител Петър Дънов: „Числото осем е смирението. 8 е трудно число, но може да помогне понякога да си свършите работата. 8 е число на затвор, на ограничения. Това число е последното, на което можете да разчитате. Когато човек иска да се смири или да смири някого, дава му нещо (я орехи, я друго, но на брой 2, 4 или 8), а Господ, когато дава богатство на човека, това значи, че иска да го смири.

Осем означава най-големите страдания, допустими за човека. Лошият човек може да се изправи пред 8 – то е число на безконечността, на вечността. Дойдете ли до него в живота, ще знаете, че външните условия са по-силни от вас. За да се справите с тях, очите ви трябва да бъдат отворени на четири и съзнанието будно.

Осем е Майката-природа. Символизира властта, силата, напрежението, контрола, изпълнителната способност, организацията, успеха. Числото съдържа две четворки. То е връзка между двата свята – физическия и духовния, число на вечността и безконечността, на справедливостта. Най-трудното е и носи най-големи страдания. То е числото, ко­ето може да поправи лошите хора. Свързано е с кри­тичен ум, изплащане на дълговете.

инфо: marica.bg

Вижте още: 

БЛАГОПРИЯТНИ ДАТИ И МЕСЕЦИ ЗА СВАТБА ПРЕЗ 2015 ГОДИНА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.