Каква ще е 2018-та според астролога Гал Сасон

2

2018 година ще бъде благосклонна към тези от нас, които знаят истинския смисъл на думата приятелство и са предани към своите най-важни хора. Това заяви специалистът по астрология и Кабала Гал Сасон в интервю за БНТ.

Според Сасон теми, активизирали се през 2017 година, сега ще намерят своето развитие. Следващите месеци ще са много динамични и ще имаме много възможности за развитие. Същевременно трябва да знаем, че от нас самите и характера ни зависи каква точно ще е годината ни.

Годината на Кучето е свързана с темперамента на това животно и неговите качества. Но не бива да забравяме, че кучетата все пак се различават по порода. Затова и годината подлежи на моделиране от нас самите.

Ако постоянни ни възпират някакви страхове, 2018-та ще бъде напрегната, непродуктивна и ужасна. Ако сме смели, положителни и решителни, нещата ще се наредят и годината ни ще е оптимистична, смята Гал Сасон.

2018 година ще е времето, в което ще опознаем добре себе си и ще разберем на какво сме способни. Ще имаме и много приятни моменти и успехи, ако сме лоялни към приятелството си, допълва астрологът.
Според него 2018-та ще е ключова за България и ще отвори страхотни шансове пред българите. За да се осъществят плановете ни обаче, не бива да се поддаваме на опасенията си, а да бъдем по-позитивни, целенасочени и оптимистични.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Астро-прогноза за 2018

Уникални астрономически явления през 2018 година

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.