Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?

Предлагаме ви един бърз тест, чрез който ще разберете мисията си на този свят. Кармата ни е предопределена още преди да се родим. Нека видим каква е вашата – според датата на раждане, разбира се.

Това, което трябва да направите, е да съберете всички цифри от рождената си дата. Например, ако тя е 5 юли 1970, ще се получи следното: 5+7+1+9+7+0=29

Денят и месецът се събират цели, без да се делят на единици. Получава се двуцифрено число, което също остава цяло, освен ако не е по-голямо от 59, това сумирайте отново, разделяйки крайното число на единици.

След като сте получили числото на живота си, е време да разберете и какво означава то, а именно:

Ако попадате в групата на:

От 10 до 19 – вие сте амбициозни и практични хора. Мисията ви е се фокусирате върху себе си и собственото си усъвършенстване. Трябва да постигнете значими неща, постигайки хармония между духа и тялото си.

От 20 до 29 – хората с това число трябва да развиват непрестанно своята интуиция. Тя ще им помогне да се справят в живота. Необходимо е да се уповават да делата на предците си, за да постигнат синхрон със собствената си карма и да се научат да контролират подсъзнанието си.

От 30 до 39 – ако притежавате число в тези граници, то вие имате способността да влияете на хората. Мисията ви е да се учите непрекъснато, за да успеете да предадете знанията си на другите. Вие притежавате различно виждане за живота и трябва да обучите останалите да гледат през вашата призма.

От 40 до 49 – това са хора с изключително висок интелект – философи, учители, учени. Мисията ви е да изкачвате своята житейска стълбица стъпало след стъпало, като непрекъснато усъвършенстване знанията си.

От 50 до 59 – това са късметлийските числа. От една страна, хората, които ги притежават са наблюдатели, които притежават ценна информация. Те трябва да постигнат душевен мир със себе си и винаги да се движат по правия път. От друга страна, това са и любимците на съдбата, които понякога получават повече, отколкото трябва наготово и се самозабравят. Това, обаче, също е част от кармата и рано или късно ги накара да паднат от високо. Човек никога не трябва да забравя добродетелите и винаги трябва да живее според тях.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Часът на раждането на бебето влияе върху съдбата му

Значението на цветовете и числата в съня според Фройд

Morkadis

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Как да разбираме знаците на съдбата

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.