Какво значи, ако те сърби върхът на носа

pixabay.com

Суеверията обвързват определени случки или образи с дадено предсказание. Макар не всеки човек да е суверен, съществуват няколко вярвания, които несъмнено пораждат дадени въпроси или очаквания.

Например ако те сърби ръката или при сърбеж на окото.

Ето какво значи, ако те сърби носът:

Най-честото тълкуване на сърбящия нос е, че той означава бъдещ скандал. Хубавото е, че се смята, че съществува и ритуал за нарушаване на това суеверие. Това, което трябва да направите при сърбящ нос, е да потупате върха му. По този начин разваляте неприятното предсказание.

Ако ви сърби само върхът на носа, то това отново е индикатор за бъдещи неприятности, които могат да бъдат от различен характер. Върхът на носа обаче със сигурност се тълкува като гарантирана бъдеща трудност, с която предстои да се сблъскате.

Някои тълкувания са доста по-подробни, като изследват дори посоката, в която ви сърби носът. Например ако ви сърби от вътрешната страна, то това може да има противоречиви значения. Най-разпространеното от тях е предстоящ скандал, конфликт, проблеми или нещастие.

От друга страна, съществуват вярвания, че всъщност това значи скорошно получаване на добри новини. Ако ви засърби от външната част на носа, то според англо-саксонски тълкувания, това най-вероятно означава, че в най-скоро време ще срещнете нов интимен партньор или в близките часове ще се целунете с някого.

Нов партньор

Това суеверие може да бъде развалено. Счита се, че ако не желаете да се изпълни, можете да целунете ръката си и то няма да се сбъдне. Макар това тълкуване да не е познато сред нашата общност, то развалянето на суеверието е ритуал, който все пак може да спазвате с цел избягване на нежелани събития.

Тук вярванията сочат, че сърбежът по външната част на носа означава бъдещ конфликт с някого, докато вътрешната част е индикатор за предстоящи хубави събития.

Ритуалът за превенция на предсказанието е пляскане по лицето, но според някои тълкувания, страните и съответно значенията са обърнати, затова всяко предсказание може да се разчита различно.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Какво означава, ако намериш катинар?

Какво означава, когато дланта ви сърби?

Какво означава буквата „М“ на ръката ви?

Какво означават несъзнателните ни драсканици?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.