Какво очаква Девите през 2018 г.

дева

Годината ще бъде спокойна за вас, дори малко скучна. Няма да имате финансови проблеми, но не очаквайте и развитие в кариерно отношение. Няма да получите повишение и няма да ви се открият нови бизнес възможности. Ще имате леки здравословни проблеми в началото на годината. Любовният ви живот ще остане стабилен, няма да има напрежение и в семейството ви.

Последните три години са били напрегнати за вас – сложи ли сте край на много взаимоотношения, които ви дърпат назад, и сте започнали много нови начинания. Вероятно сте се преместили в ново жилище или правите планове да го сторите съвсем скоро. Време е напълно да се отърсите от всичко старо и да се подготвите за новото.

Ако възнамерявате да си купите нова кола, 2018 г. е точното време за това.

Тази година ще има повече напрежение между вас и братята и сестрите ви. Запазете спокойствие и не позволявайте на битовите проблеми да прераснат в големи скандали, които ще развалят взаимоотношенията ви. Накрая на годината може да имате нужда от подкрепата им, така че бъдете търпеливи.

Времето от януари до октомври ще бъде много благоприятно за самоусъвършенстване. Ще искате да учите и да се развивате. Възползвайте се от всяка възможност да научите нещо ново в професионалната ви сфера, запишете се на курс или дори в университет. Умът ви няма да има умора през този период, затова е важно да извлечете възможно най-голяма полза, за целта трябва да бъдете позитивни и да не се плашите от новото.

Ако сте сами и търсите връзка, очаквайте да откриете подходящ човек съвсем скоро – още през януари. По това очаквайте струпване на звездна енергия във вашия 5-ти дом – този на любовта, затова излизайте по-често през януари – не се знае на кой ъгъл ще срещнете голямата любов. Ако пък сте обвързани, през първия месец на новата година ви очакват само позитивни емоции и задълбочаване на взаимоотношенията ви. Много позитивни емоции ви очакват и през февруари.

Ако мечтаете за пътешествия, най-благоприятните дни ще са 17-23 април.

Ако имате общи финанси с някого, очаквайте сътресения през следващата година. Този лош късмет се дължи на влиянието на Уран, който обича да променя и преобръща живота ни. Ако обаче сте имали проблеми във финансово отношение, очаквайте през 2018 г. положението да се стабилизира – отново заради Уран. За да се преборите с негативното влияние на планетата, трябва да сте отворени за нови възможности, да бъдете активни и да търсите нови начини за допълнителни доходи.

През 2018 г. Нептун се намира в Риби – противоположния знак на вашата зодия. Тази позиция на Нептун ще пробуди съмнения у вас за истинските намерения на ваши приятели. Може да се окаже, че ви използват. Тези съмнения обаче ще се пробудят и в отсрещната страна, така че 2018 г. няма да е най-благоприятната за започване на нови приятелства. Най-важното е да бъдете реалисти и да преценявате добре хората, не позволявайте на идеализма да ви заслепи, но и не ставайте твърде мнителни. Не прибързвайте в новите ви връзки и винаги четете дребния шрифт в договорите.

През новата година Плутон ще бъде в Козирог, а това е благоприятно положение за вашия знак и означава духовно възраждане. Ще се отърсите от миналото, което ви дърпа назад, и най-накрая ще можете да започнете на чисто. Ще се почувствате по-силни духом и ще повярвате в себе си, ще се сдобиете с повече контрол и ще заблестите в сферата, в която се развивате.

Занимавате ли сте с нещо креативно напоследък? Ако не сте, време е да започнете. През 2018 г. звездите ще бъдат благоприятни за започването на всякакви творчески проекти и само не се измъквайте с това, че не сте творчески личности. Всеки има способността да твори, просто трябва да намерите областта, в която сте най-добри, независимо дали това е рисуване, фотография, оцветяване, градинарство, плетене и т.н., и т.н. Не се съмнявайте в себе си и пробвайте нещо ново.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

Астро-прогноза за 2018

Започнете новата година начисто

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.