Какво цвете сте според зодията си

цвете зодия

Всяка зодия си има точно определено цвете, което характеризира неговата личност и определя индивидуалността му

Овен

Орлови нокти – това цвете ви определя като мили и чаровни хора. Имате много приятели и бизнес партньори, а хората не могат да устоят на енергията ви. Това цвете е олицетворение на лидерството. Внимавайте обаче със силното его. В любовта сте любвеобилни.

Телец

Мак – вие се стремите към красивите неща и имате усет към детайлите. Обичате да получавате удоволствие от всичко в живота. Психически устойчиви сте, но с труден характер. Стоите здраво на земята. Оттук и слабостта ви – обръщате внимание повече на материалното. Но пък се оправяте лесно във финансов план.

Близнаци

Лавандула – вие сте пълни с идеи и обичате да ги споделяте. Експанзивни хора, които не се задържат на едно място. Креативни личности с много активен ум. Вашата двойнственост обаче често наранява приятели.

Рак

Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и имат висока интуиция. Те виждат емоциите на хората и са топли и сърдечни. Домошари са и ценят семейството.

Лъв

Слънчоглед – печелите доверието на хората с увереност и лекота. Вие сте лидер и винаги сте център на вниманието. Внимавайте да не злоупотребяват с великодушието ви.

Дева

Грамофонче – тези хора са изключително забележими. Склонни са да планират подробно, преди да действат. Много организирани и наблюдателни личности. Липсата на интуиция компенсират с аналитичен ум.


Везни

Morkadis

Роза – виждат скритите значения на нещата. Притежават класическа красота, привлечени са от философията и изкуството. Тези хора не търпят несправедливостта и жестокостта. Слабото им място – трудно вземат решения.

Скорпион

Хризантема – обачета яснотата и честността. В заплетени ситуации винаги намирате правилното решение. Активни в любовта и големи ухажори. Не бъдете жестоки към приятелите и близките си.

Стрелец

Нарцис – хората под знака на това цвете са много точни, верни и честни. Те са големи късметлии и имат активно въображение. Припряността е тяхната слабост, но пък я компенсират с находчивост.

Козирог

Карамфил – тези хора умеят да оргинизират и подреждат всичко. Не се плашат от упорита работа и са много експанзивни. Често приемат нещата само на първи план и това е тяхна слабост, защото не виждат в дълбочина. Компенсират обаче с енергичност и умелост.

Водолей

Орхидея – любопитни и изобретателни хора с различна гледна точка за света от останалите. Винаги завършват това, с което се захванат. Въпреки това търпението е тяхното изпитание, а прекалената амбиция слабост. Компенсират обаче с труд и комбинативност.

Риби

Водна лилия – вие имате много силна интуиция, но сте и емоционално лабилни. Творчески настроени хора и отлични събеседници, вие сте винаги желана компания. Избягвайте да натрапвате мнението си и се научете да бъдете по-толерантни към различията.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЕДНА ЗОДИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.