Какъв е характерът ви според кръвната група

Хората имат различен характер и кръвната им група играе важна роля за това. Всеки е подчинен на определен елемент, който е основната причина за поведение. Следователно, между хората може да има взаимосвързаност или непоносимост един към друг, поради конфликта на кръвната група.

Кръвни групи по елементи

Група 0: елемент Огън

Отнася се за лидери, които имат собствено мнение и желание да управляват. Това са целенасочени личности. Основните характеристики са емоционалност, импулсивност, енергия, жаждата за живот и забавлението им помага да постигнат висоти. Но те също могат да бъдат ревниви, амбициозни и да не харесват критика. Следователно, ако не им се противопоставите, можете напълно да попаднете под тяхното влияние.

Група А: стихията на Въздуха

Тези хора могат да бъдат наречени вятърничави, но именно те дават вдъхновение, вяра в себе си и дават добро настроение. Те са най-добри в адаптирането към всякакви условия, имат голямо търпение и намират положително във всичко. Мирът и редът са достатъчни, за да бъдат щастливи. Те са страхотни борци за справедливост, които винаги ще се притекат на помощ.

Група В: елемент Земя

Преобладават практичността и рационалността, а развитото въображение насърчава изобретателността. За мен е удоволствие да бъдем в компанията с тях, освен това няма по-безопасен от тях. Това са фини натури и философи, които работят за себе си и за своето добро, без да се обръщат назад към мнението на другите.

Група АВ: елемент Вода

Външно те могат да бъдат спокойни, но вътре има буря. Те са уравновесени, тактични, с добро чувство за хумор, харесват всичко ново и непознато в света. Затова те се славят като любими на всички. Те не обичат конфликтите, но могат да проявят прекомерна грубост. В същото време те никога не отказват помощ и намират удоволствие в работата.

източник: zajenata.bg

Вижте още:

Родени ли сте под щастлива звезда според Кабала?

Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Четирите типа жена според Източния календар

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.