Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

прибори

Подреждането на масата ви с определени съдове не просто внася изтънченост, изящество и уют на вашата трапеза, но и ви помага да се радвате на хармония. Нашите предци са вярвали, че всеки един от предметите, които ползваме при хранене, има своята магия. Щастието и любовта ще съпътстват онези, които знаят как да използват това вълшебство.

Формата на съдовете е от голямо значение на техните необикновени свойства. Така например кръглите чинии защитават храната от негативна енергия и спомагат тя да съхрани своите най-полезни съставки. Квадратните чинии пък помагат на своите притежатели да са по-решителни, уверени и смели.

Така че, ако сте плахи, срамежливи и неуверени, непременно трябва да ядете от такива съдове. Ако обаче сте с по-чепат характер, въздържайте се от употребата на прибори с ръбове, защото те ще пробудят у вас нервност и раздразителност.

Цветовете на съдовете също са от значение за тяхното магическо влияние върху нас. Ако страдате то студени крайници или ви липсват емоции в любовта, изберете чинии и чаши в червен цвят. Ако търсите искрени отношения, подберете бели чаши и чинии.
Ако имате нужда от творческо вдъхновение и свобода, то за вас идеални са оранжевите и сините съдове. Зелените съдове са тези от вас, които често се чувстват изморени и имат нужда от презареждане. Ако ви липсва твърдост, спрете се на кафяви или черни съдове. Не се страхувайте и да експериментирате с чаши и чинии в няколко цвята, смесването на багри ще ви помогне да балансирате чувствата си.

Изборът на съдове трябва да е съобразен и с годишните сезони. През пролетта, когато романтичните отношения разцъфват заедно с цялата природа, имате нужда от прибори в червено. През летните месеци заложете на розовото и синьото.

През есента цветът бордо трябва да преобладава на трапезата ви – той ще ви направи по-мъдри и улегнали. През зимата заложете на съдовете в по-тъмни багри, които ще ви помогнат да складирате енергия.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Кои са магическите свойства на обикновената метла

Магически билки, с които да се избавите от кошмарите

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

Магически кодове, с които ще придобиете финансово благополучие и хармония у дома

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.