Как да привлечете нови хора в своя живот: 10 съвета

%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8
Няма нищо по-хубаво от това да се срещнеш с нови хора, които те зареждат с енергия и ти помагат да погледнеш на живота от малко по-различна гледна точка. Днес ще ви представим 10 простички съвета, които ще ви помогнат да привлечете нови приятели, пише obekti.bg.

Всичко е в главата ви

Често си мислим, че може и да не сме достатъчно забавни или интересни за другите. Добрите новини са, че всичко това е в главата ви – хората са много по-предразположени, отколкото си мислите.

Това е комедия, а не хорър

Запознанството с нови хора често може да бъде ужасяващо изживяване. Когато се стараете да бъдете забавни и разговорливи на всяка цена, вие преставате да бъдете себе си. Винаги бъдете себе си.

Стъпка по стъпка

Ако не сте достатъчно уверени при запознанствата с нови хора, започнете от нещо по-простичко. Отидете при ваш нов колега и тренирайте социалните си умения.

Трябва да излизате!

Добре, готови сте за социализация. А сега къде можете да срещнете нови хора? Със сигурност трябва да излезете навън – запишете се на курсове, групи и занимания, които ви интересуват и където ще откриете интересни личности.

Направете първия ход

Веднъж щом се чувствате уверени в себе си, действайте. Използвайте тези трикове, които ще ви помогнат в общуването и изграждането на добра връзка.

Онзи, който осъжда, губи

Понякога може би имате някаква предварително изградена представа за това какви би трябвало да бъдат вашите нови приятели. Онези обаче, които на пръв поглед нямат нищо общо с вас, могат да се окажат най-интересните хора, които някога сте срещали. Дайте им шанс.

Проявявайте интерес

Не забравяйте, че всички сме „примадони“. Научете се да слушате, преди да говорите – другите хора също искат внимание, имат нуждата да бъдат изслушани, досущ като вас. Покажете, че искате да ги опознаете.

Прекарвайте време заедно

Morkadis

Новото приятелство се изгражда, когато двама души прекарват време заедно. Ходете на вечери, партита, кино и други места, където можете да си изкарате добре.

Поддържайте връзка

Понякога е трудно да поддържаме връзка с нашите приятели. Това обаче е единственият начин, по който можете да поддържате тази връзка. Използвайте социалните медии, звънете им, научете какво се случва с тях.

Бъдете добър приятел

Помагайте и подкрепяйте приятелите си. Покажете им, че могат да разчитат на вас.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.