Как да разберете дали са ви направили магия?

магия

Най-добре би било да се абстрахирате от мислите за магия

Често пъти, след като хората останат с усещането, че не им върви започват да се чудят дали нямат направена магия.

В следващите редове ще ви разкрием как бихте могли да разберете дали нямате направена магия. Някои от врачките мислят, че има хора, които са абсолютни безверници в съществуването на магии, но пък за разлика от тях има и такива, които вярват в тях. Вторите не са способни да си изградят нещо като имунитет срещу спиритичните влияния, тъй като вярват, че подобно нещо наистина би могло да им навреди.

Най-добре би било да се абстрахирате от подобни мисли

Можете да установите съвсем лесно в домашни условия дали имате направена магия. Вземете малко количество олио и вода и натопете единия си показалец в съд с олио. След това капнете три капки от олиото върху пръста ви в чаша със светена вода.

Ако само една от капките се разтвори, а останалите две останат на повърхността, това е знак, че нямате направена магия. Ако две от капнатите капки се примесят с водата или пък и трите капки се разтворят, това е сигурен знак, че на вас ви е направена магия.

Най-добре би било да се опитате да се абстрахирате от подобни мисли и да не ходите по врачки и гадателки, тъй като голяма част от тях са просто шарлатанки, които целят да ви оберат парите от джоба, пише sanovnik.bg

инфо: lifebg.net

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.