Как да си гледаме на боб

бобГледане на боб изисква предварителна подготовка и познания

Гледане на боб като професионалисти – това далеч не е мисия невъзможна. Напротив. Да се гледа на боб не е толкова трудно, колкото повечето хора мислят. Необходимо е единствено да знаете някои основни тънкости, свързани с гадаенето.

Първото и най-важното е броят на зърната боб – тя трябва да са или 41 или 72. Втората бройка е по-разпространена в Мексико, докато у нас най-често се използват 41 бобени зрънца. Големината и цветът им нямат никакво значение, най-важното е те да са заредени с енергия, иначе гадаенето няма да е точно. Можете да заредите бобчетата си по два начина.

Първият е да ги сложете в купа по пълнолуние и да ги държите две вечери навън. След което да ги прехвърлите в торбичка. За втория начин за зареждане ще се нуждаете от самата енергия на човека, за когото ще се гадае. Той ще трябва да смени едно от тези 41 зрънца с ново, след което можете да започнете с гледането. Изберете две бобчета, които след това да се в състояние да различите от останалите. Те ще имат ролята на „да“ и „не“ когато задавате въпросите си.

След това вземете в двете си ръце всички зърна и ги раздрусайте добре. Точно в този момент задайте и въпроса си. Много е важно той да бъде формулиран ясно, за да можете да получите еднозначен отговор. Не е важно въпросът да е пряко свързан с вас, но е важно да ви вълнува.

След което просто хвърлете бобчетата пред вас. Тяхната конфигурация ще ви даде отговор на въпроса, който ви вълнува. Ако пред бобчето, наречено за „не“ няма други, то питането ви има отрицателен отговор. Същото се отнася и за бобчето за „да“. Ако то не е обградено от други, отговорът е положителен.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ГАДАЕНЕ С ПОМОЩТА НА КНИГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.