Как да ускорите еволюцията на душата си

съдба

Изживявайки живота си, ние растем и еволюираме. Всеки еволюира по различен начин и с различна скорост в зависимост от времето, енергията и честността, която влага в своето развитие.

Ето 4 сигурни начина да ускорите еволюцията на душата си

Медитирайте

Прекарвайте само 5 минути на ден в медитация. Само за 5 минути, седнете със затворени очи, освободете се от намерения, желания, очаквания или пристрастия. Оставете списъка със задачи настрана и си намерете спокойно място. Просто постойте. В случай, че духът ви не се успокои, насочете внимание към дишането си или към досега на кожата ви с въздуха. Медитацията е най- добрият начин за ускорение на развитието, защото разкрива психически навици, мисловни образци и грешни вярвания, които иначе биха останали незабелязани.

Разсъждавайте

Разсъждавайте и бъдете честни със себе си. Наистина ли съм щастлив сам за себе си? Обичам ли това, което съм? Дали съм промяната, от която се нуждае света? Как мога да бъда по – отдаден, по – добър слушател или по – изпълнен? Животът няма да стане по – приятен, освен ако не обърнете внимание на областите, които се нуждаят от подобрение. Дори да е болезнено да се поставите под собствения си микроскоп, неизследваният живот просто не си заслужава.

Пътувайте

Вижте света, опознайте различни култури. Правейки това, ще осъзнаете, че перспективата е нещо субективно. Всеки живее с различна географска, културна и персонална гледна точка. Пътуването ви отделя от нея. Житейският път не се изразява само в трупане на богатство и плащане на сметки. Поемете по пътя, заради самото пътуване.

Четете

Преди 5000 години хората са разполагали единствено със знания разпространявани под формата на разкази. Нямало е интернет, библиотеки или училища. В момента разполагате с уред, който ви дава възможност да получите всякаква информация по всяко време. В същото време рафтовете са отрупани с книги по история, наука, книги за нематериалния свят. Колкото повече знания получаваме, толкова повече обогатяваме перспективата си. Четенето разширява рамката на знанията ни, която ни помага да размишляваме над важните житейски въпроси.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

ТОВА, КОЕТО ТЪРСИШ, СЪЩО ТЕ ТЪРСИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.