Как кръстосвате ръцете си? Научете нещо ново за себе си!

Искате ли да опознаете по-добре даден човек? Вижте как той кръстосва ръцете си!

Учените вярват, че това може да разкрие много за нашата личност.

1) Лявата ръка е отгоре.

Вие сте интуитивен човек, който слуша вътрешния си глас. Можете да познаете какво мислят или чувстват хората, преди да се открият към вас.

Вие сте невероятно творчески човек, който мисли извън кутията. Винаги внимателно подхождате към проблема и можете да видите какво са пропуснали другите.

Вашият партньор в брака винаги е щастлив, в отношенията ви царуват хармония и взаимно разбирателство. Излъчвате топлина и сте много любящи, което привлича хората към вас.

2) Дясната ръка е отгоре.

Вие сте прагматичен човек, който обича да гледа нещата логично, без да позволява на чувствата да го заслепяват. Обичате да анализирате задълбочено проблемите, преди да вземете решение.

Вашите вицове винаги са саркастични и остроумни. Можете да хванете лъжата за секунди.

Също така много агресивно ухажвате и винаги постигате своята цел. Вашата любовна връзка се допълва от интелектуалния контакт.

3) Показват се и двете ръце.

Вие сте уверени господари на живота си. Имате аура на власт, която мотивира хората да се обръщат към вас за съвет.

Вие сте водач и можете да вземете предвид чувствата на хората и различните мнения и да стигнете до оптимални решения. Вие също сте невероятно симпатични заради вашето честно поведение и говорите истината с доброта, принуждавайки хората да ви уважават.

В една връзка, поемате инициативата. Работите много, за да поддържате връзката си и често имате дълготрайни и пълноценни отношения.

Morkadis

Има и четвърти тип, който не е толкова често срещан. Това е, когато ръцете не са видими.

Тези хора са интроверти и предпочитат спокойния живот. Те често са загрижени за благосъстоянието на другите хора и се занимават с благотворителност.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Избери скъпоценен камък и научи повече за себе си

Говорите на себе си? Ето какво означава това

6 признака, че имате нарцисист около себе си

Психологически факти, които не сте знаели за себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.