Как лесно да почистите къщата от негативната енергия?

Казват, че дори стените у дома лекуват, но понякога това е точно обратното.

Когато се връщате вкъщи, чувствате умора и тежест, сякаш стените ви притискат. Това се случва, когато в къщата се натрупва твърде много отрицателна енергия. Болести, кавги, завистливи гости – всичко това унищожава положителната енергия на къщата и я изпълва с негативна. Трябва спешно да се отървете от нея.

Днес ще споделим как да почистите къщата от отрицателната и лошата енергия.

Негативна енергия

Екстрасенсите препоръчват почистването на къщата с прост ритуал. За него ще ви трябва сол и църковна свещ. Най-добре е да купите солта в четвъртък. В крайна сметка солта е най-добрата защита срещу всяко зло. Така че поставете сол в чаша. Ако в къщата има счупена чаша или буркан, по-добре е да използвате него.

Сложете свещ в солта и я запалете. Можете да поставите свещта на мястото, където е имало неотдавнашен скандал или където е лежал болен човек. По време на ритуала можете да прочетете молитвите, към които е привлечена душата ви. Когато прочетете молитвите, можете да оставите свещта и да се занимавате с вашите си неща. Необходимо е свещта да изгори до самия край. Тя ще поеме цялата негативна енергия, а солта ще я неутрализира. След като свещта изгасне, вземете чашата с цялото й съдържание с лявата си ръка и я хвърлете в контейнера на улицата.

След като се върнете у дома, затворете входната врата и я заключете. Ще се отървете от лошата енергия, като изхвърлите аксесоарите от ритуала и оставите всички хубави неща в къщата, заключете ги с ключ. Ако имате свободно време, можете да направите разширена версия на ритуала. Най-хубавото е, ако сте сами вкъщи по това време.

Направете същото като в първия вариант, но не оставяйте свещта, а ходете с нея из целия апартамент. Започвайки от входната врата, движете се по посока на часовниковата стрелка, спирайки във всеки ъгъл и врата. Прозорците, вратите, ъглите и огледалата са отвори за енергията на къщата, а там обикновено се натрупва негативна енергия.

Така че движете се бавно, без да пропускате места. Можете да прочетете молитва или просто да помолите свещта за почистване на къщата. Ако на някое място пламъкът започне да гори силно, върнете се назад и преминете отново през това място, това означава, че там се е натрупала лоша енергия. Затова движете се в кръг до входната врата, излезте от къщата, духнете свещта. След това я хвърлете в контейнера на улицата с лявата си ръка. Върнете се в къщата и заключете вратата.

Потокът от енергия ще бъде възстановен и благоденствието и мирът ще се върнат в къщата. Кавгите и болестите скоро ще престанат. Такъв ритуал трябва да се извършва най-малко веднъж на всеки шест месеца, но ако усещате лоша енергия, може и по-често. Алена Курилова също препоръчва почистване на нови жилища, преди да заживеете в тях.

Как да се отървем от болестите?

Ако първият ритуал не ви помогне, то може да заредите вода с положителна енергия, като й прочетете молитва.

След това счупете прясно яйце в тази вода. Поставете съда до главата на болния през нощта. Ритуалът се прави от Намаляваща луна до Новолуние.

Ако на дадено място в дома се е натрупала отрицателна енергия, сложете там цвете. Има цял списък от растения, които помагат за възстановяване на положителната енергия в къщата. Можете да изберете това, което ви харесва най-много. Къщата е нашият храм, нашата крепост и тя трябва да бъде внимателно пазена. Не можем да контролираме целия поток от лоша енергия, но винаги можем да направим ритуал за пречистване.

Morkadis

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Как да се пречистим от негативна енергия и прокоби

Това растение попива цялата негативна енергия от компютъра

С тези навици привличате негативната енергия в дома си

Нещата, които не трябва да държите у дома, защото задържат негативната енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.