Как се гони лоша енергия с чаша вода

вода 1

Независимо дали вярвате в неща като „лоша“ или „отрицателна“ енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите, нещо повече-отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща.

Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието „количество“ надвишава това на положителната.

Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина-членовете на семейството, съседи или гости без да искат могат да ги „внесат“ и да повлияят на нашето настроение и благополучие.

В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати. За щастие има няколко техники, които можем да използваме, за да премахнем тези влияния.

Най-простият начин да откриете отрицателната енергия в дома си, а после и да я „изчистите“ включва вода. Вземете чиста чаша, сложете в нея малко морска сол и след това налейте в нея вода. Сложете я в стаята, където смятате, че отрицателната енергия е най-силна. Поставете я на скрито място, най-добре в ъгъл, и се уверете, че никой няма да я мести.

След 24 часа вземете чашата. Ако изглежда така, както сте я оставили, значи няма отрицателна енергия във въпросната стая. Ако водата е мътна или изглежда замърсена, значи наистина има енергиен проблем. В такъв случай повтаряйте процедурата докато намерите водата чиста, както сте я оставили предния ден.

Не забравяйте, че позитивността привлича позитивност. Ако останеш оптимист, то тогава е и твоята енергия. Завистта, както и несигурността могат да донесат отрицателна енергия във вашия дом. Опитайте винаги да бъдете възможно най-позитивни, независимо от ситуацията, съветват експертите.

инфо: dariknews.bg

Вижте още:

Кестени в джоба пазели Димков от лоша енергия

Не е за вярване, но само с един плод може да почистите дома от лоша енергия

С този метод ще пречистите къщата от лоша енергия! Забравяте за болести и разправии!

7- те най-големи грешки, поради които имате негативна енергия в дома си и парите не могат да дойдат при вас

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.