Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Едгар Кейси предрича, че така наречената „Битка на Армагедон„, символично описана в Библиятаще започне през 1999 г., като тази „битка“, няма да се води като война на Земята, а ще бъде една духовна битка между „възвишените сили на светлината“ и „по-нисшите сили на мрака“ и ще продължи 1000 години.

Причината за тази битка според Едгар Кейси, е да се предотврати душите от нисшия задгробен живот да се преродят на Земята и само просветените души да имат възможност да се прераждат. Резултатът ще бъде, че в продължение на 1000 години ще се изгражда един свят на мир и просветление. След 1000 години, на душите от нисшето задгробно царство ще им бъде разрешено отново да се преродят на Земята, но по това време на Земята ще господства вече така нареченото „небесно царство„.

Предсказание за второто пришествие на Христос (може би вече се е случило)

Кейси често поддържа тезата, че човечеството скоро ще преживее „деня на разплата”. Той предрича годината на второто пришествие на Исус да бъде 1998 г. Критиците съответно посочват, че 1998 г. е дошла и второ пришествие не се наблюдава, но те погрешно очакват това да се случи като Исус се появи от небето с хор от ангели, докато Габриел свири с рог и мъртъвци се опитват да се измъкнат от своите гробове. Тази идея за възкресението е резултат от неправилно разбиране на древната концепция за раждането и прераждането.

По-логично и по-реалистично е Исус е да се завърне на Земята по същия начин, както е направил в предишния си живот – чрез възраждане. Поради тази причина, се вярва, че Исус в действителност се е завърнал според предсказанието на Кейси. И ако тази теория е вярна, то това означава, че Исус в момента живее на Земята като дете. Следните факти потвърждават тази теория:

(1) Кейси се е доказал с точността на своите предсказания – особено с тези за големите промени, случващи се на света.

(2) Кейси е бил много духовен и религиозен човек.

(3) Като християнин „пророк“, второто пришествие на Христос е може би най-важното предсказание, което Кейси е направил и би изглеждало малко вероятно той да е толкова точен в останалите си предсказания и да не е точен в това, което е най-близко до сърцето му.

(4) Д-р Ричард Ибай е имал сън, по време на което Исус му е казал, че той няма да умре докато Исус не се върне на Земята. На 2 декември 2002 г. Д-р Ибай починал, което само по себе си означава че тогава Исус вече се е бил върнал на Земята.

(5) Съществува и древно пророчество, което поддържа тезата на Кейси за времето на второ пришествие на Исус. Именно Нострадамус също предрича прераждането на Исус:

„През 1999 година и още седем месеца, от небето ще дойде Великият цар на терора. Той ще доведе обратно и великият цар на Монголите. Както преди, така и след това война ще царува невъзпряна.“ (Нострадамус)

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Очаква ли ни втори Апокалипсис: пророчествата на най-известните ясновидци днес

Morkadis

Предсказанията за 2019 г.: С Владимир Русия влиза във война

Ватиканът мълчи за тайното пророчество от Фатима

Предсказание на бъдещето с интересен психологически тест

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.