Кои са действията, които блокират енергията?

„Блокирана енергия“ – това означава, че с всеки изминал ден имате все по-малко сили, пари и поводи за радост.

И все повече причини да сте обидени на съдбата и да се защитавате от живота. Не искате такова съществуване. Тогава изключете от живота си тези 4 навика.

ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ

Запомнете, че на земята няма място, където можете да се оплаквате. Колкото и да е сложна вашата ситуация, знайте, че оплакването на глас само я влошава. Разбира се, не е нужно да си слагате маската „всичко ми е наред, направо чудесно”. Но да подчертавате единствено отрицателните страни на живота си, значи да го правите още по-тежък и труден.

ДА КЛЮКАРСТВАТЕ

Няма нищо по-примамливо от това да обсъдите нечие поведение, което излиза от рамките на представите ви за добър човек. Но щом го направите, знайте, че поемате отговорността и последствията от поведението на този „недобър” човек върху себе си.

Знаете ли как да направите така, че всички в колектива да се отнасят добре към вас? Казвайте само комплименти за другите хора зад гърба им.

ДА СЕ ПРЕГЪРБВАТЕ

Този навик вероятно се е формирал у вас от години и едва ли ще можете да се избавите от него за няколко дни. Запомнете обаче една формулировка: „Нека сърцето да е устремено към небето”. Тогава енергията свободно ще се движи по гръбначния стълб и ще се чувствате не само добре, но и ще знаете какво трябва и какво не трябва да правите.

ДА ЗАДЪРЖАТЕ ДЪХА СИ

Следващия път, при напрегнат момент или дори по време на някаква негативна мисъл или емоция обърнете внимание на дишането си. В 9 от 10 случая неумишлено го задържате. Когато установите това, веднага започнете да дишате, при това е помощта на диафрагмата, издувайки при вдишване корема. По този начин напрегнатата ситуация се разрежда без вашето участие.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Портокалови кори: Почистете къщата от негативна енергия!

Хората могат да се хранят с енергията на другите

8 растения, които премахват негативната енергия у дома

Списък на вещите, които носят положителна енергия

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.