Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

1

Копчетата са сред предметите, до които непрекъснато се докосваме в нашето ежедневие. Всички знаят, че те значително улесняват нашия бит, но малцина са наясно, че могат да привличат късмет, любов, пари и успехи. За да това обаче трябва да превърнем копчето си в амулет и да го зашием по специален начин за дрехата си.

За да изпълните ритуала, трябва да си набавите копче с четири дупчици, конец и игла, а след това да пришиете копчето с вдлъбнатината му към опаковата страна на дрехата. От голямо значение в случая е начинът, по който ще зашиете копчето.

Именно знакът, който ще образува конецът при закрепянето му, привлича определени неща в живота и сбъдва желания /разгледайте схемата на снимката, за да видите по какъв начин трябва да пришиете копчето според това дали желаете професионални успехи, пари, хармония у дома, творчески успехи, здраво приятелство, нова връзка/.

Говори се, че за да привлечете в живота си точно това, което искате, е добре ритуалът да се извърши при пълнолуние, защото именно тогава силата му ще е най-голяма.

Друг начин да засилите мощта на този амулет е, като си го направите точно преди голям ваш личен празник – например рожден ден, имен ден, годишнина от сватба. Добре е също така да носите копчето върху себе си по-често. Затова е препоръчително да го поставите върху яке, сако, жилетка, елек.

Когато правите амулета, имайте предвид и нещо друго много важно. В случай че имате нужда от две копчета на щастието, никога не ги зашивайте и двете в един и същи период.

Поставете първо едното и го носете, докато желанието ви се осъществи. След това го отстранете и чак тогава зашийте на негово място друго. Ползвате ли две късметлийски копчета по едно и също време, надеждите ви няма да се сбъднат.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.