Кръвната група може да разкрие много за вашата личност

Различните индивидуални характеристики на човек могат да разкажат много за неговия характер. Някои характеристики се определят от формата на ноктите, пръстовите отпечатъци, формата на крака и т.н.

Кръвната група също може да разкрие много тайни на характера. Според проучвания на японския професор Токеши Фурукава, публикувани през 1930 г., хората от една и съща кръвна група имат някои общи черти. Изследванията в тази посока продължават и днес.

Ето основните черти на личността според кръвната група

I (O) кръвна група
Представителите на I кръвна група обикновено са самоуверени, оптимистични, силни и независими, имат добра интуиция, но са малко фокусирани върху себе си. Те също могат да бъдат сдържани, непредсказуеми, сред тях често се срещат работохолици.

Обикновено трудно губят самообладание, но ако вече са ядосани, тогава е доста трудно да се успокоят.

Добрата новина е, че хората с тази кръвна група имат по-малка вероятност да се разболеят от рак, сочат последните проучвания на Харвардския университет.

II (A) кръвна група
Имат много ярки личностни черти. Те са сериозни и искрени, креативни, чувствителни, търпеливи и потайни, разумни и отговорни. Те обаче са склонни да бъдат упорити и да се притесняват за дреболии.

Хората с тази кръвна група често са напрегнати и емоционални. Причината за това може да е, че те естествено имат по-високо ниво на кортизол, хормона на стреса.

За да преодолеете негативните последици от неговото влияние, спортувайте, практикувайте йога и т.н. Това ще помогне за облекчаване на стреса и намаляване на риска от сърдечни заболявания.

III (B) кръвна група
Ако сте с кръвна група III, тогава най-вероятно сте страстен, активен, силен и креативен човек. Предпочитате да постигнете всичко с действията си, отколкото да се отдадете на мечти. Въпреки това, понякога можете да бъдете малко безотговорни, трудно прощавате обиди и сте свикнали сами да управлявате живота си.

Хората с тази кръвна група са доста гъвкави и бързо се адаптират към новото. Балансът в живота и емоциите е ключът към тяхното комфортно съществуване.

IV (AB) кръвна група
Хората с тази кръвна група са по-склонни към самоконтрол и самообладание от другите, свикнали са да мислят рационално и лесно се адаптират към новите условия. Въпреки това, понякога те могат да бъдат прекалено критични и нерешителни.

Според последните проучвания около 80% от хората от IV група са предразположени към проблеми с вниманието и паметта, така че на тяхното развитие трябва да се отделя много време.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Кръстосването на палците показва каква личност сте

Какво можем да научим за характера от формата на ръцете

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Харизматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качества

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.