Магии за подмладяване и разхубавяване

красота

Едва ли има жена, която да не си мечтае за вечна младост. Все пак жизнените, свежи и красиви дами са по-привлекателни за противоположния пол. И макар в съвременния свят да съществуват най-различни процедури и трикове за по-младежка визия, оказва се, че темата е вълнувала жените още преди много години. За да заличат следите на времето, както и да съхранят своята сексуална енергия, те са изпълнявали определени ритуали. Някои от тях ще споделим и с вас днес.

Според едно старо предание измиването с мартенски сняг е ритуал, който да ви подмлади. За целта е добре да се намирате извън града, да станете рано и да съберете с шепи малко чист и пухкав сняг, с който бързо да разтриете лицето си, като заедно с това изречете думи: Сняг, измий лицето ми и ме съхрани млада и чиста отвън и отвътре!

Казват, че ритуал с ябълка може не само да разкраси и подмлади жената, но и да я направи много по-здрава и плодовита. За целта трябва в продължение на 12 дни вечер (прави се при растяща луна) да изяжда по една ябълка, като заедно с това повтаря: Аз съм млада, красива и здрава като тази ябълка. Важно е, докато тези думи се изричат, в съзнанието си жената да вижда образа, към който се стреми.

Съществува и друг ритуал за красота и подмладяване, който е малко по-съвременен. За него трябва да си набавите снимка, на която се харесвате и сте на около 25 години.

Важно е да сте се чувствали щастливи в момента, в който е правена снимката и тя да носи силен положителен заряд. Сложете фотографията под възглавницата си и преспете така една нощ. След това я върнете в албума си, но я сложете така, че да не я виждат други хора.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Защитете се от черна магия и зли сили с помощта на лимон

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Лесна магия с топяща се вода сбъдва желания

Магия с хляб и сол за всеки дом и за всеки случай

Във всеки пръстен има мъничко магия

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.