Майка се ужаси от запис от камера в детската стая на детето си (ВИДЕО)

 

Родителите на малката Лили напуснали къщата, в която живеят, в момента, в който видели записа

Младата майка Хийтър Броу била шокирана след като отишла да провери едногодишната си дъщеричка през нощта и видяла дълбоки лилави драскотини по бузата на невръстната си дъщеря Лили. Тя решила да прегледа записите от бебешката камера в детската стая, за да разбере какво точно се е случило с малката. 25-годишната Хийтър забелязала мрачна сянка, наподобяваща разхождащ се човек, и била абсолютно убедена, че в стаята на Лили има някаква паранормална сила. Докато призракът минава покрай кошарата на детето, то се събужда.

На страховитото видео се вижда как малката Лили се е изправила и се оглежда, за да разбере какво е нарушило съня ѝ. Хийтър, която живее с 30-годишния си годеник Джош в къщата за гости на майка му, е сигурна, че странната ходеща фигура е дух.

„Нямам представа какви са намеренията му, но в този момент ми се струва доста опасен. Това ни принуди да напуснем къщата колкото се може по-бързо. Да видя надраното личице на Лили бе толкова шокиращо и страшно. Нямам обяснение как е получила раните. Сложих я да спи, а след 20 минути когато се върнах, те вече бяха там“, разказва изплашената майка пред Daily Mail.

Хийтър смята, че Лили не може сама да си направи драскотините, защото ръчичките ѝ са прекалено малки и размерът им не съответствал с тях. „Случвало се е да се будим сутрин с годеника ми и да чуваме ядосан мъжки глас, който издава звуци като на човек, който си е ударил кутрето в масата. Когато съм под душа, понякога чувам как някой тича надолу по стълбите. Една сутрин се събудих за работа и имах чувството, че някой ме души. Толкова бях изплашена, че купих камери и ги инсталирах във всички стаи“, разказва още Хийтър.

Майката на Джош обяснява, че къщата за гости има доста зловещо минало. Предишната собственичка е паднала по стълбите и е лежала на земята часове, гърчейки се в адски мъки преди да почине. Тя е построила къщата за гости за брат ѝ, който е бил болен от шизофрения. „Той също е починал. Нямам представа как и къде, но това ми разказаха, след като се нанесохме тук“, разказва майката на Джош.

инфо: fakti.bg

Вижте още:

Парапсихология – що е то и с какво се занимава?

Камера засне призрак в супермаркет (видео)

Те са сред нас – виждаме ли ги? (ВИДЕО)

Съдът реши: Призракът на Ан Болейн е истински!.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.