Майчиното проклятие – най-силната клетва!

Майката до края на дните си е свързана с детето с невидими нишки. Самата дума – мама – предизвиква у нас различни чувства и асоциации: любов, обида, опити за доказване на собствената си значимост, първи успешни начинания, радост, злост, надежда, беззащитност, раздразнение, умиротворение…

МАЙЧИНОТО ПРОКЛЯТИЕ

Енергетически детето представлява продължение на майката. А това означава, че техните биополета са практически идентични и затова не са защитени едно от друго. Майката
е човекът, който, без да знае никакви магически методи, може да направи на собственото си дете енергетични уроки. Според биоенергетиците душата се намира на нивото на слънчевия сплит. И именно там се настаняват майчините уроки, приели формата на черни съсиреци, които пробиват енергийната обвивка на човека. Майчините уроки бързо изсмукват силите на човека – за разлика от обикновените, чиито последствия постепенно се неутрализират с възстановяването на самото биополе. Майчиното проклятие може да се задържи цял живот. Често именно с него се обяснява ходът на събитията.

КАК ДА НЕ КАЖЕМ НЕЩО ИЗЛИШНО

Ако животът на вашите деца не се е развил добре, не бързайте да обвинявате себе си затова. Психолозите смятат, че децата, пострадали от майчините думи, са виновни не по-малко от своя родител.

Най-често майчиното проклятие представлява психологическа настройка. В повечето случаи майката е нерушим авторитет за детето и затова на нивото на подсъзнанието всичките й думи се възприемат като единствената възможна истина.Така човекът, без да съзнава, прави всичко възможно, за да се изпълнят пожеланията на майката. Следователно енергията, с която са произнесени думите, е много важна.

От гледна точка на психолозите линията, след която лекомислените думи се превръщат в психологическа програма, минава там, където гласът се превръща в крясък. В този момент настъпва изхвърляне на негативните емоции. Затова с децата трябва да се общува с максимално спокоен глас. Парапсихолозите дават друг съвет: ако не можете да не викате на детето си, опитайте се вместо крясък да произнесете ласкави думи, а вместо проклятия – благоложелания.

Ако лошите думи все пак бъдат произнесени, трябва незабавно да помолите за прошка. И то обезателно от цялата си душа. Защото само искреното разкаяние може да изчисти биополето от негативната енергия, която все още не е успяла да се „отпечата” върху аурата.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

77-годишно проклятие тегне над клана Кенеди!

5 признака, че сте жертва на семейно проклятие

Какво е проклятие и наистина ли променя човешките съдби?

Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.