Медальон със сова повишава интуицията

1Онези, които намират общ език с вътрешния си глас, са щастливци. Защото прословутото шесто чувство им помага на всяка крачка. Не бързайте обаче да им завиждате – вие също ще можете да чувате собствения си вътрешен глас, ако се сдобиете с талисман във вид на сова.

Още в Древна Гърция совата е станала вярна спътница, а по съвместителство и атрибут на богинята на мъдростта и справедливостта на Атина. А след това и приятелка на Минерва – италийската богиня на мъдростта и учеността.

Медальон във вид на сова е, разбира се, дамски талисман. Благодарение на него никога няма да сгрешите с избора си – на гардероб, на ресторант, на филм и разбира се, на поклонник. Смятайте, че това е вашият инструктор по всички лични въпроси.

Пръстен със сова отново служи на всички представителки на прекрасния пол. Но особено на онези от тях, които участват в образователния процес. Не е важно дали седите зад учителското бюро, или зад чина – талисманът ще направи „ученическия“ ви живот наситен и ярък, а учебния процес – занимателен, интересен и лек. И главното: талисманът няма да ви позволи да сгрешите е избора на професия.

Ръкавели във вид на сова са за представителите на силния пол. С тяхна помощ кариерата ви със сигурност ще тръгне нагоре. Благодарение на подсказките на нощната птица вие ще се окажете на нужното място в нужното време и ще успеете да направите подходящо впечатление на висшестоящите с точните си наблюдения и прогнози.

Сова, седяща върху книги, е емблема на проницателността и мъдростта. И мястото й е в офиса, в кабинета на учителя, на работното бюро – особено на учения, изследователя, програмиста – на всеки, чиято работа е свързана по някакъв начин с познанието.

Часовник във вид на сова е добър подарък за всеки нерешителен човек, при когото умната мисъл идва със закъснение. Снабдете се с часовник-сова и вашите мисли ще потекат по-бързо: няма да се чудите какво да кажете.

Свещникът-сова не трябва стои без работа. Нека ви стане правило от време на време да палите в него свещи: по този начин ще се застраховате от много пропуски и неприятности. Той ще ви измъкне и тогава, когато трябва да вземете единственото и затова безпогрешно решение. Просто поседете пред пламъка и обмислете добре всичко. Ще видите, че правилният отговор сам ще дойде при вас.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още: 

ТЕЛЕПАТИЯ, ЯСНОВИДСТВО, ТЕЛЕКИНЕЗА ИЛИ ШЕСТО ЧУВСТВО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.