Мистерия в Германия: Тонове обезглавени риби бяха изхвърлени на брега (видео)

В Германия се разследва тайнствен инцидент. На бреговете на региона на Мекленбург в северната част на страната бяха изхвърлени няколко тона мъртва риба. Най-удивителното е, че почти всички морски създания са били без глава. Изглежда, че някой е обезглавил десетки хиляди от тези същества.

Разбира се, предполага се, че човек е виновен за масовата смърт на рибата. Но защо са го направили неизвестните бракониери? И как? Трябва да се отбележи, че от рибите са отстранени не само главата, но също така и плуващите мехури и са отстранени много внимателно, почти с хирургическа прецизност.

След известно размишление, персоналът на германската екологична служба трябваше да изключи възможността, че рибата е убита с цел бракониерство. Защо престъпниците трябва да вземат глави и плавателни мехурчета, оставяйки месото? В този случай не става дума и за събиране на хайвер, тъй като рибата определено била без хайвер.

Някои предполагат, че виновни са представители на извънземна цивилизация. Смята се, че извънземните имат способността да отвличат живи същества от Земята и да провеждат експерименти върху тях. Според уфолозите, с такава „чест” периодично се удостояват крави, овце, кози, елени, кучета и дори китове. Извънземните отвличат и хора, но в този случай те се държат по-внимателно…

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Мистерията на призрачните светлини в Западна Бенгалия

Отвлечени или убити? Мистерията с децата на семейство Содър

Мистерията на приказните кръгове от гъби

Мистерията около картината „Плачещото момче“

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.