Момче намери 100-годишно писмо за забранена любов

Наскоро в дома на британското семейство Корнес се случи неприятен инцидент, който доведе до невероятно откритие. 

Телевизорът случайно се сринал върху плочките близо до камината, в резултат на което цялата зидария се разлетяла на парчета. 14-годишният Лукас Корнес, по молба на родителите си, премахвал старите плочки и случайно намерил парче хартия, върху което било написано сърцераздирателно любовно послание.

Авторът на писмото бил мъж на име Роналд, който се влюбилдо безпаметност в омъжено момиче.

Двойката криела забранената връзка, срещайки се под прикритието на нощта, пише The Sun.

“Скъпа моя, само моя и моя, ще се опиташ ли да идваш при мен всяка сутрин? Не казвай на никого, просто го пази в тайна. В крайна сметка, ако някой разбере, че ти, омъжена жена, излизаш с мен, тогава могат да възникнат проблеми, запомни това, скъпа. Обичам те толкова много. Не казвайте нищо, просто идвай всяка полунощ на трамвайната спирка Fulwood. Очаквам с нетърпение да се видим скоро, твоят Роналд” гласи откъс от писмото.

Писмото не е датирано по никакъв начин, но семейството, което го е намерило, предполага, че бележката е на около сто години. В подкрепа на теорията – и високият стил на автора, и формата на писмото. Майката на момчето Дон Корнес казва, че къщата, в която живее семейството сега, е построена през 1917 г., а трамваите не се движат от 80 години.

Дон сподели находката във Facebook групата Our Old House и публикацията бързо стана популярна. И в коментарите потребителите оцениха драмата, която се разиграна на страниците на съобщението.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Писмо от Сатаната на 340 години най-накрая бе декодирано

Плочката от Градешница – най-древното писмо?

Изберете писмо и прочетете своето послание

Откриха най-старото писмо в бутилка

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.