Най-големите все още несбъднати предсказания на Ванга!

ванга

Ванга придобива все по голяма популярност в западните медии заради сбъднати предсказания. Българската пророчица Баба Ванга, наричана „Нострадамус от Балканите”, макар да напусна този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, приживе остави множество предсказания, които са валидни чак до LI век (51-ви), посочва „Ню Йорк Поуст” (The New York Post).

Нейното име се произнася с уважение от астролози и страхопочитание от теоретиците на конспирацията, защото тя единствена успя да предскаже най-драматичните събития на нашето време: терористичните атаки срещу Кулите близнаци в Ню Йорк от 9 септември 2011 г., появата на „Ислямска държава” и дори „Брекзит”.

Ето списък с най-важните предсказания на Ванга за бъдещето на света.

7. Проблемът с изхранването ще бъде решен

Според Ванга, между 2025 и 2028 година, ще бъде решен проблемът с недостига на храна по света и ще бъде намерено ефикасно решение за справяне с глада.

6. Ислямът ще доминира в Европа

Според „Ню Йорк Поуст”, Ванга е предрекла, че между 2033 и 2045 г. ще се случат три важни неща.

Ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на световния океан ще се вдигне.

Ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическия елит.

Световната икономиката ще е във възход.

5. Комунистите отново на власт

Между 2072 г. и 2086 г. в света ще -господства безкласово комунистическо общество. По същото време земната природа ще започне да се възстановява от индустриалното замърсяване.

4. Марсиански колонии

Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии изградени на Марс ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие. Марсианските колонизатори ще поискат да станат независими от Земята и със собствено управление. По същото време на нашата планета ще бъде изграден първият автономен подводен град. Отново тогава, в търсене на извънземен живот, ще се натъкнем на „нещо ужасяващо”.

Morkadis

3. Пътуване във времето

Между 2262 г. и 2304 г. ще можем да осъществяваме пътувания във времето. През същия период ще осъществим контакт с извънземни и ще разкрием важни вселенски тайни.

2. Хората ще напуснат Земята

След 2341 г. серия природни катаклизми, причинени от човека, ще засегнат планетата. До 3797 г. Земята ще стане необитаема и хората ще търсят спасение в друга слънчева система.

1. Безсмъртие и връзка с Бог

От 4302 г. до 4674 г. човекът ще достигне до ниво на развитие, в което може да комуникира с Бог. Хората ще открият и тайната на безсмъртието и лек за всички болести. Ще забравят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на различни планети ще е около 340 милиарда.

Според „Ню Йорк Поуст” Ванга е предсказала още, че през 5079 г. ще настъпи краят на Вселената.

инфо: https: blitz.bg

Вижте още:

Нова мистерия – преподобна Стойна умряла, но възкръснала след три дни! Ето какво пророкувала Ванга за нея

Какво разкрива баба Ванга за феномена Царичина

Сбъднати и несбъднати пророчества на Ванга! Какво казва за лекарството срещу рак!

Снимки на Ванга пазят дома като икони

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.