Най-шокиращите хора на планетата

2

Жената вампир – Мария Хосе Христена е майка на четири деца, майстор на татуировки и бивш помощник-съдия. 90% от тялото на Мария е покрито с татуировки. В допълнение, тя има пиърсинги, подкожни титанови плочи, създавайки илюзия за рога и импланти на странни зъби, поради което я наричат женски вампир. Нейният външен вид удивлява дори опитни татуирани артисти. Тя е доста известна и често се появява по телевизията.

3

Мъжкият рекорд в пиърсинга се пада на IT – специалистът Ролф Бухолц, който е на 55 години и живее в Германия.

4

Той, има по тялото си 453 метални парчета. Освен пиърсинга, има и магнити на върха на всичките си пръсти, силиконови рога на челото и огромна татуировка на гърба си, която е рисувана близо 10-15 години.

5

Преди 17 години Пол Карсън бил лекуван за кожно заболяване с помощта на колоидно сребро и след това станал син.

Тогава в Съединените щати започнали да забраняват наркотиците, в които присъства сребро, защото причинява аргария (необратима пигментация на кожата). Когато взаимодейства със слънчевите лъчи, среброто превръща нормалния цвят на кожата в тъмносин. Този човек умира през 2013 г. от сърдечен удар.

6

Ю Жехан живее в Китай и се смята за най-косматия човек на планетата. Почти цялото му тяло /96%/ е покрито с косми.

7

Майра Хилс е жената с най-големите гърди. Тя е собственик на най-големите гръдни импланти в света. Казва, че няма здравословни проблеми и се чувства много комфортно с толкова голям бюст. И въобще не мисли какво ще стане с нея след 10 години.

8

96% от тялото на Джулия Гнус е с татуировки. По-рано момичето имало проблеми с кожата и за да ги скрие започнало да си прави татуировка, но след това й станало трудно да се спре. В момента Джулия е най-татуираната жена в света.

9

Микел Руфинели има най-широките бедра в света. Ширината им е 2.44 метра.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Увековечиха срещата на най-високия мъж и най-ниската жена край египетските пирамиди

Жена с четири крака кръстосвала САЩ през 19 век

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Особняците от цирка, които наистина са съществували

Човешки аномалии

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.