Научете китайски лесно с този хитър метод

Китайският е един от най-трудните езици в света. Именно поради тази причина живеещият в Лондон учител по китайски Шао Лан създаде Chineasy – уеб сайт, който помага на хората да научат определени думи, асоциирайки ги с прости илюстрации.

Гениално, нали?

„Когато започнах да преподавам китайски на моите деца, родени във Великобритания, осъзнах колко трудно е за англоговорящите да учат китайски. Беше истинско мъчение за децата ми. Затова прекарах години в търсене на лесен и забавен начин да ги науча да четат на китайски. След години търсене, осъзнах, че никой от известните методи не е достатъчно ефективен или ангажиращ. Затова реших това, което би решил всеки предприемач – създадах собствен метод за учене на китайските йероглифи: Chineasy. И знаете ли какво? Работи.“ – казва ШаоЛан.

Ако идеята ви харесва, задължително станете фенове на Chineasy във Facebook. 

Човек

2

Тълпа

3

Огън

4

Вулкан

5

Жена

6

Фея

7

Слънце

8

Изгрев

9

Луна

2

Ярък

3

Вода

4

Капка

5

Дърво

6

Гора

7

Уста

8

Идиот

9

инфо: obekti.bg

Вижте още:

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.