Наши потомци пилотират НЛО?

космос

Съвременните физици признават, че тунелите между световете и пътешествията във времето не са измислица на фантастите, а са реалност.

„В централната част на нашата галактика може да се намира пространствено-времеви тунел – червеева дупка“, се казва в статия на международен екип космолози, публикувана в авторитетното издание Annals of Physics.

Червеевата дупка (също наричана къртичина) е научен термин. Това е нещо като кратък тунел, съединяващ две точки в пространството в заобикаляне на… самото това пространство. Как е възможно това?

Другите светове

Представете си, че нашият свет е двумерен. Тоест живеем на плосък лист хартия и всичко в този свят е плоско, включително и ние. От точка А до точка Б, да допуснем, има 1 млн. км. Множко са. Но ако огънем листа хартия, насложим точка А над точка Б, разстоянието ще се съкрати до няколко километра. А ако ги съединим, то направо ще стане равно на нула.

Но нима може да се „огъне“ светът, в който живеем? Ето че може. Това следва от общата теория на относителността на Айнщайн. И се огъва (по-точно изкривява се) не само плоският лист хартия, но и привичното ни триизмерно пространство.

А това значи, че точно така в него можем да доближим точки А и Б, прокарвайки между тях кратък тунел. Това е и червеевата дупка. Освен това тунелът може да съедини както две точки от нашето пространство, така и нашето пространство с някое друго, паралелно.

„Трудно е да повярваме, че днес учените вече се опитват да предположат как изглежда небето на друга вселена и какво изобщо може да се види през този тунел между световете – казва Кирил Бронников, доктор на физико-математическите науки, пред „Аргументи и факти“. – А на страниците на солидни научни издания сериозно се обсъждат не само тунели в пространството, но и машина на времето.“

Оказва се, че червеевата дупка дава възможност да се пътешества и във времето. Това е един вид тунел между пространството и времето, а не само между точки А и Б. Става дума за това, че изкривяването на пространството протича благодарение на гравитацията – колкото е по-силна тя, толкова повече се изкривява пространството.


Силата на привличане на червеевата дупка е съпоставима с гравитацията на черна дупка, от която, както е известно, не е способен да се измъкне дори лъч светлина. Разликата е в това, че пътят в черна дупка е еднопосочен, докато от червеевата дупка можеш да се върнеш. И да се върнеш в миналото, тъй като гравитацията забавя хода на времето! Това следва отново от теорията на Айнщайн.

По-просто казано, ако влезем от едното устие на червеевата дупка (точка А), то излизайки от другото (точка Б), ще се озовем не само в друго ъгълче на Вселената, но и в друго време – както минало, така и бъдеще. Примамливо би било да се възползваме от такъв портал, нали? И защо това да не се окаже по силите на нашите потомци?

Червеевите дупки се създават от черни дупки – разказва Вадим Чернобров, координатор на научноизследователското обединение „Космопоиск“. – За тяхното съществуване в нашата галактика са спорили в края на ХХ век. Самата мисъл за такова близко и ужасно съседство тогава изглеждала шокираща.

Сега по косвени признаци е установено, че в самия център на галактиката се крие червеева дупка. Мисля, че тя може да се използва за междузвездни пътешествия и придвижвания на големи разстояния. Разбира се, на човека предстои да реши задачата как да попадне в нея и как да се измъкне после жив.“

Някои уфолози са убедени, че тази задача непременно ще бъде решена от цивилизацията. И доказателство за това са многобройните случаи на наблюдения на НЛО! Според хипотезата неидентифицираните летящи обекти се пилотират от наши потомци, овладели технологията по преместване във времето с помощта на червееви дупки.

Morkadis

Те посещават миналото с изследователска или дори туристическа цел. В полза на въпросната версия се привеждат доводи. Първо, НЛО почти винаги се стараят да останат незабелязани, не търсят контакт. Това се прави, за да не се „наследява“ в миналото, тъй като всякакви изменения в него са свързани с последствия за бъдещето, от което ни прилитат въпросните „гости“.

Второ, спомнете си как обикновено се изобразяват пришълците. Слабо тяло, голяма глава, огромни очи, странен цвят на кожата. Но именно така според някои антрополози ще изглежда човекът след стотици години. Липсата на физически труд ще го изцеди, интелектуалната дейност ще увеличи обема на мозъка му.

Според една от хипотезите животът на повърхността на планетата ще стане невъзможен (глобално затопляне или застудяване, изхвърляне на ядрени или други отпадъци) и хората ще се скрият под земята, от което с времето очите им ще станат огромни, а кожата – сива или зелена.

Накрая НЛО, както твърдят, са присъствали при много значими исторически събития – виждали са ги по време на военни сражения, при аварията в Чернобил, други катастрофи.

Спомнете си още падането на Челябинския метеорит – на видеозаписа експерти разгледали намеса от чужди обекти, който разцепил падащия болид още във въздуха.

По такъв начин, смятат уфолозите, потомците ни се стремят да ни защитят и понякога все пак се намесват в хода на събитията.

И макар че науката не признава феномена НЛО, струва си да напомним – тунелите между световете също доскоро се смятаха за фантастика.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

СЪЩЕСТВУВАТ ЛИ ПАРАЛЕЛНИТЕ СВЕТОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.