Незримите пазители на астрала

Той осъществява подкрепа на своя подопечен, вселява у него сила, когато човекът е в сложна житейска ситуация, и дори може като по чудо да го спаси от смърт. Много религии, в това число и християнството, потвърждават идеята за наличието на един или няколко ангела пазителя. Но някои имат нужда не просто да вярват, а със сигурност да знаят имат ли пазител…

Въпреки че пазителите са незрима сила, някои екстрасенси твърдят, че са в състояние да я визуализират. Освен това много хора получават потвърждение в сънищата си, че имат ангел пазител. За да се увери обикновен човек в наличието на небесен покровител, трябва да търси косвени признаци за неговото съществуване.

Първо, спомнете си и анализирайте различни ситуации в живота си, когато по необясним начин сте избегнали опасност. Например отложили сте пътуване със самолет, който претърпява катастрофа. Или не сте отишли на курорт, върху който се е стоварило цунами. Или сте усетили неприязън към човек, който след това е проявил отрицателните си наклонности. Обикновено подобни събития се обясняват със съвпадение или интуиция, но всъщност те са ярък и убедителен пример за съществуването на пазител.

Понякога можете да усещате присъствието на някого или нещо, дори и със сигурност да знаете, че сте сами

Обикновено усещането за незримо присъствие на неведома сила неочаквано избавя от друго усещане – за самота и провален живот.

Друг признак за съществуването на пазители е фактът, че след неочаквано изчезналото усещане за самота се случва нещо неочаквано и много положително в живота ви. Някои хора, поддържани от силен пазител, могат да чувстват помощта му дори в незначителни ситуации. Например навреме да си спомнят за забравената включена ютия или чайник на печката. Или в случай на големи финансови затруднения идва помощ във вид на паричен подарък, печалба или просто предложение за добре платена работа. С други думи, всякакви успехи в живота си можете да смятате за свидетелства за наличието на пазители.

За големи успехи или помощ от страна на силите пазители могат да се възприемат и срещите с хора, които оказват силно влияние върху съдбата ви. Мнозина съпрузи, които живеят дълго заедно, могат да разкажат какъв невероятен късмет са били първата им среща или запознанството им. Толкова невероятен, че трудно могат да се определят като обикновено съвпадение. Според мистиците в тези моменти хората са управлявани от техните сили пазители, които им помагат да се окажат в точното време на точното място.

източник: popantofi.com

Вижте още:

Признаци, че имате силна аура

Как да си направите ангелски щит против уроки и зли сили

Нашият ангел хранител винаги ни изпраща предупредителни знаци

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.