Никога не се карайте пред огледало! Ето защо

Огледалото е предмет, който асоциираме с декоративен аксесоар у дома или отглеждане на нашия собствен образ.

Освен това обаче, съществуват редица митове и легенди, които обвързват огледалото с мистични образи и вход към паралелни вселени. Едно от тези вярвания сочи, че не трябва да се караме със себе си в огледалото, да изразяваме негативни емоции, мисли или изражения. Ето защо:

Огледалото се приема за мистичен предмет с извънпаралелни функции. Една от тях е да отразява всяка човешка емоция и да я съпровожда до друга реалност.

Според вярвания, тази реалност е всъщност пътуване до времето и по-специално – бъдещето. Затова не трябва да сядате пред огледалото, когато таите в себе си негативна емоция – раздразнение, ярост, притеснение или тъга.

Твърде вероятно е огледалото да прочете вашата емоция и да проникне във вашето съзнание. След като получи информация за вашето емоционално състояние, този предмет има функцията да го транслира и да пренася информацията в енергийно-информационното поле.

Всички ваши изпитани емоции се пренасят в енергийния свят на бъдещето, което означава, че предначертавате това, което ще ви се случи. Ако изпитвате ярост или тъга, то вие ще отразите тази своя енергия и тя ще се върне към вас като бумеранг.

Негативната енергия се пренася в бъдещето, което ще ви донесе неразположения в личен или професионален план. Затова е най-подходящо да се оглеждате по време на деня, когато се чувствате бодри и позитивно настроени.

Вашата приятна емоция ще бъде отразена и пренесена в бъдещето, което ще ви донесе поводи за радост и скорошно благоденствие. Времето за оглеждане в огледалото е неблагоприятно, когато сте разстроени, но и когато навън е вече мрачно.

Нощта е най-неблагоприятното време за оглеждане, тъй като се смята, че тогава идват различни мистериозни същества, които отнемат от вашата енергия.

Затова се оказва, че трябва да се отглеждате само когато навън е дневна светлина и в съзнанието ви има само положителни мисли. Ролята на огледалото е да ви дава в замяна това, което вие давате като емоционална нагласа и енергиен заряд.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

8-те най-скандални папи в историята

Най-скандалните кралици в историята, които ще ви стреснат с жестокостта си

Секс скандалите, които затриха цели империи

Защо не бива да се плаче пред огледало

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.