Новолуние в Риби – какво да очакваме?

Лунните фази са едно от най-магичните астрологични явления. Те привличат хиляди науки, свързват се с хиляди събития и природни явления. Освен с физическия свят обаче Луната е свързана и с душите ни. Новолунието е началото на един лунен цикъл, затова то символизира новото начало.

На 6 март Луната навлиза в зодиакалния знак Риби. Това означава, че предстои много чувствителен и сетивен период. През него може да ви завладеят чувства на несигурност, желание за пасивност. Това е моментът да започнете нещо креативно, подходящ момент е и да потърсите сами себе си, защото този период гарантира успех в тези действия.

Смята се, че Новолунието има силата да сбъдва желания. Затова съветът на астролозите е да помечтаем. Да се опитаме да се справим със собствените си проблеми, да излезем от тях, да оставим на заден план всички колебания, всички съмнения, които ни поставят спирачки. Това е моментът, в който хармонията трайно ще се настани във вас.

Това е и период, в който всичко, за което мечтаем, и всичко, за което полагаме малко усилия, ще се случи с голяма лекота. Новолунието е възможност да се изчистите от всичко, което ви възпрепятства да постигнете това, което желаете. Времето е перфектно да постигнете емоционална и психическа яснота, да извисите себе си.

Причината е, че през този период Луната влияе на емоциите ни и на вътрешния ни свят, който обикновено остава скрит. През този период може да се отдадете и на красотата. Тъй като по природа Риби е сетивен знак, именно през Новолунието повече от всякога ще можете да се насладите на красотата на всичко. Трябва да се оставите и да ѝ се отдадете, за да постигнете именно този мир, който е нужен и желан през цялата година.

Както казахме, тази лунна фаза е символ на новото начало. Затова именно Новолунието е моментът да се отърсите от всички негативни събития, които са ви се случили през изминавалата астрологическа година.

Периодът символизира не само началото, а и равносметката. Сега е моментът да се огледате и да помислите къде сте, това ли е мястото, на което искате да бъдете, как да продължите напред и как да изберете правилния път, по който да го направите.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.