Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

 

pixabay.com

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише „Сън“.

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до „голяма война“. Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: „Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля“.

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: „Божествен огън ще падне върху кралска сграда“. Мнозина тълкуват този цитат като „края на времената“ и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: „Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите“.

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

източник: dnes.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.