Нумерологичният ти хороскоп до 3 юни те очаква тук

нумерология

За да надникнете в необятния свят на нумерологията и да разберете какво ви предстои от 28-ми май до 3-ти юни, най-напред трябва да пресметнете своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при извършване на изчислението попаднете на числата 11 и 22, не трябва да се опитвате да ги сборувате до получаване на едноцифрено число, тъй като в нумерологията те имат специално място и трябва да бъдат запазени.

В останалите случаи обаче трябва да продължите да събирате цифрите, докато получите едноцифрено число от 1 до 9.

Ето и един пример, който ще ви ориентира как да изчислите своето лично число:

Ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът се запазва 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което прави 18. Сборуваме още един път, за да получим едноцифреното число 9.

1. Навлизате в рутина

Напоследък сте се пуснали по течението и правите всичко автоматично. Най-лошото е, че ежедневието ви протича по един и същи начин и нищо ново не ви се случва. Ако положението ви отчайва, не търсете вината в близките си, а в самите себе си. Незабавно променете някой от навиците си, намерете си различно хоби, разширете кръга си от приятели. Има какво да направите, за да е по-интересен денят ви.

2. Имате нужда от съветник

Заобиколени сте от много хора, но въпреки това се чувствате безкрайно самотни. Имате нужда от истински приятели. Нуждаете се спешно от човек, с когото да споделяте проблемите си и който да ви дава съвети. Време е да се сближите истински с някого и да разкриете душата си пред него. Направете го и ще видите, е ще ви олекне. Да споделяш не е проява на слабост, а израз на сила.

3. Не хранете големи очаквания към околните

През тази седмица не вярвайте сляпо на това, което ви обещават вашите колеги, приятели и роднини. Обстановката ще е много динамична и плановете бързо ще се изменят. Така че бъдете готови някой да се откаже от първоначалните си намерения или изобщо да не ви включи в тях. Приемете го спокойно и продължете напред. Не е болка за умиране!

4. Имате нужда от повече социални контакти

Напоследък прекарвате прекалено много време пред компютъра и телевизора. Загубили сте умение да общувате нормално с околните и най-вече с противоположния пол. Спешно трябва да излезете навън и да си припомните някои правила в общуването. Възможно е първоначално това да ви плаши, но скоро ще разберете колко време сте изгубили и ще побързате да наваксате.

5. Внимавайте на кого се доверявате

Вие с лекота комуникирате дори с напълно непознати и бързо създавате познанства. На колко от новите си приятели обаче можете истински да се доверите? Не съдете прибързано за хората и най-вече не позволявайте външният им вид да ви подведе. Може да се окаже, че не всички ваши нови приятели са добронамерени и искрени. Възможно е да останете разочаровани.

6. Изслушвайте повече събеседниците си

Обичате да разговаряте с приятелите си и разпалено да разказвате за живота си, но проявявате слаб интерес към вълненията на другите. Време е да покажете на близките си хора, че държите на тях, като се поинтересувате от проблемите им. Може би те също имат нужда да споделят с някого тревогите си и да получат съвети.

7. Вслушвайте се повече в интуицията си

През следващите дни интуицията ви ще работи безпогрешно. Възможно е дори да имате ясновидски сънища и видения. Така че вслушвайте се повече във вътрешния си глас, който ще ви направлява в трудни ситуации и не пренебрегвайте усещанията си за хора и събития. Ще си спестите много неприятности и напразни усилия.

8. Време е за промяна

През тази седмица за вас ще е добре да приключите всички недовършени дела. Чак тогава ще можете да осмислите приоритетите си в бъдеще и да си поставите нови цели. Важно е обаче да не бързате. Постарайте се да сте максимално спокойни и съсредоточени, за да не претупвате нещата. Иначе има риск да съсипете вече постигнатото.

9. Обърнете внимание на чуждото мнение

По принцип сте от хората, които не се вълнуват особено от чуждото мнение и правят каквото си искат. Сега обаче вашата самоувереност може да ви изиграе лоша шега. Не е желателно да вярвате сляпо във възможностите си. Трябва да умеете да приемате критика и да сте наясно със слабостите си. Съветите на околните ще ви дадат реална представа за слабостите ви и ще ви помогнат да се справите с тях.

11. Предстои ви неочаквана среща

През тази седмица има вероятност да бъдете посетени от неочаквани гости. Това може да е ваш родственик или човек, с когото сте имали близки отношения в миналото. Не е изключено също така неочакваната среща с въпросното лице да се състои извън дома ви. Например, докато пазарувате в кварталния супермаркет или пътувате в градския транспорт.

22. Опитайте се да преборите своята плахост

Вие притежавате голям набор от възможности, но така и не успявате да разкриете пълния си потенциал, защото сте изключително плахи, неуверени и притеснителни. Така пропилявате куп възможности и щастието все ви се изплъзва. Крайно време е да се преборите с най-големите си страхове и да срещнете предизвикателствата лице в лице. Тази седмица е идеална за това!

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какво предвещават еднаквите числа, които виждаме случайно

Числата от рождената дата не са случайни! Вижте скритата магическа дарба, която дават на всеки!

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Животът ни се мени съдбоносно на всеки 7 години

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.