Няма физическо време и следователно няма биологично стареене или разпад (част 1)

Дейността на Уилям Булман се популяризира чрез Института „Монро“. Той е автор на много бестселъри, изследовател и експерт по извънтелесни преживявания (опит извън тялото – OИТ) с над 40 години опит в тази област. У нас е познат с „Приключения извън тялото“. Неговите завладяващи книги ви канят да промените гледната точка, от която виждате този свят и себе си. Предлагаме ви интервю на Стюард Свердлоу с Булман за естеството на новото познание, за неограничените възможности на човешката сензитивност и възможността ни да черпим информация от отвъдното.

–  От първото ни интервю през 2009 г. и вашето гостуване в моето радио шоу в блога на Dreambuilders Australia изтече много вода. Сега ще поговорим по темите, представени в най-новата ви книга „Висшият Аз сега: Ускоряване на вашата духовна еволюция“, в съавторство със Сюзън Булман.

Уилям, винаги съм намирал книгите ви за очарователни и ангажиращи и разбирам по-добре от всякога защо всичко ни подготвя за неочакваното. На различни етапи, следвайки стъпките, препоръчани във вашите книги, придобих представа за ОИТ и астралните приключения. Благодаря ви за прозренията ви отново.

Във вашата основополагаща книга „ Приключения извън тялото “ вие разкривате, че астралното пътуване не само разширява съзнанието, но може да потвърди съществуването на душата, да ни научи за минали животи, да обогати ежедневието ни. Това е завладяващ наръчник за всички, които искат да излязат отвъд тялото и да предприемат най-доброто пътуване.

Разкажете ни за най-дълбоките открития, които сте направили по време на астрално пътуване, свързани с разширяването на личното, колективното и планетарното (Земното) съзнание?

–  Едно от най-дълбоките открития, които направих, е, че Вселената, както видима, така и невидима, е многоизмерен континуум. Ние съществуваме в множество измерения, като всяко от тях става все по-малко плътно, докато се движим навътре. Нашата еволюция е вътрешно пътуване на съзнанието през тези измерения.
Много хора са научени да търсят удовлетворение извън себе си. Безпокойството може да накара хората да мислят, че смяната на работа, дом, партньори или житейски ситуации е отговорът. Те често откриват, че промяната на фокуса сама по себе си не премахва дискомфорта и объркването.

–  В „Приключения извън тялото“ казвате, че „Чувството за цел и ред става ясно: аз съм свидетел на еволюцията на съзнанието, на своята еволюция през еоните на времето“. Заявявате: „Разбрах, че отговорите на мистериите на нашето съществуване не са скрити – те търпеливо чакат да разширим зрението си отвъд плътните граници на материята“. Какво бихте казали за линейното време и как то се влияе от разширяването на съзнанието? Какво е земното съществуване извън времето?

–  Единственото нещо, което наистина има значение, е нашето състояние на съзнанието. Няма физическо време и следователно няма биологично стареене или разпад. Нефизическият живот е поредица от преживявания – напълно несвързани с линейното време, както го познаваме във физическото. Няма минало или бъдеще, има само настояще.

–  Упражнявах своето собствено разширяващо се за ОИТ съзнание чрез редовна дихателна практика и ефекта на доминото, след като си припомних, че съм оцелелият близнак при бременността на майка ми. Напълно съм съгласен с това, което казвате, че „Някои от най-трудните уроци, заради чието научаване сме тук, са пряко свързани с контрола на мислите и поемането на лична отговорност“ (особено за нашите собствени погрешни възприятия).

Какъв е вашият опит?

–  Първо трябва да осъзнаете, че вашите мисли се проявяват незабавно в нефизическата реалност. Чрез моите извънтелесни преживявания (OИТ) научих, че трябва да поемам пълна отговорност за всяка мисъл, която проектирам. От личен опит открих, че мислите ми имат невероятна творческа сила и от мен зависи да поема отговорност, защото те са мои творения.

–  Споделете няколко примера от живота си, в които сте задълбочили пробуждането си, поемайки дълбока лична отговорност.

–  Никаква външна сила не формира живота ни – ние сме творческата сила. Имал съм няколко оцелявания в утробата, където съм създал цялата си среда – всеки неин нюанс. Една зима беше особено студено и тъмно, така че в моя ОИТ създадох красив плаж с бял пясък с великолепна синьо-зелена вода. Отпуснах се на плажа, усещайки топлината на слънцето и си осигурих нова атмосфера, която не изисква самолетен билет.

Имало е по-драматични моменти, в които се сблъсквах с подсъзнателните си страхове. В едно от извънтелесните ми преживявания, страхът се появи във формата на гигантски ленивец. Трябваше да направя избор – да се изправя срещу него или да бягам. Поех отговорността да го предизвикам, като изпратих любов към това голямо и демонично същество. То веднага се разтвори и аз бях облекчен, че този страх вече няма да ми влияе във физическото състояние. Това преживяване е описано подробно в „Приключения извън тялото“.

източник: spisanie8.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.