Оракул с копче

копчета

Копчетата от дълбока древност са били считани като важна част от амулети и талисмани. По тяхното откъсване се е гадаело.

Например, смятали са, че ако ти падне копче, то това символизира проблеми с енергийната сила. Мъдреците съветват – ако сте се срещнали с неприятни хора, които са ви напрегнали или са ви накарали да се чувствате некомфортно, то трябва да пришиете всички си копчета.

Само така ще преодолеете лошата енергия, която сте усетили. Оказва се обаче, че има значение как ще зашиете копчетата си. За да имате по-стабилни приятелски взаимоотношения с околните, трябва да пришивате копчетата си чрез хоризонтални бодове. Ако пък желаете да развиете повече своята интуиция, то тогава трябва да ги шиете вертикално.

Когато пришивате копчето си с конци под формата на буквата Z, то това ще засили вашия успех в бизнеса или сферата, в която се развивате. Ако пък предпочитате да шиете копчетата си с конец във формата на Х, то това привлича здравето и красотата към вас.

Ако животът ви поднася нестандартни или объркани ситуации, то тогава можете да пришиете копчетата си под формата на буквата N, за да се справите с тях.

инфо: vsekiden.com

Вижте още: 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.