Орех в джоба пази от вредни излъчъчвания

2

Снимка: standartnews.com

„Всеки човек трябва да намери подходящ начин да се пази от вредни влияния“, казва 92-годишният великотърновец Стефан Рашков. Той е посветил 40 години от живота си на изследванията на вредните лъчения от земните недра. През последните години се е насочил към проучвания на опасните излъчвания от обсебващата ни електроника – като монитори, телефони всякакви безжични устройства и апарати. Бившият архитект и заместник-началник на военното училище – сега НВУ „Васил Левски“, е факир на радиестезията.

„Радиестезията е наука, която помага за откриване на вредните лъчи и може да ни научи как да се защитаваме от тях. Чувал съм от други мои колеги, че няма спасение. Аз не съм съгласен. Вертикалните земни излъчвания са наистина опасни, но достатъчно е да сложите два ореха в джоба си и можете да бъдете спокойни и защитени. Всяко сферично тяло образува около себе си защитна среда и, ако човек попада вътре в нея, може да е спокоен, че нищо от вредните лъчи не му влияе“, казва арх. Стефан Рашков. Според него, ако в спалнята държим торбичка с няколко ореха, ще бъде много по-здрави и ще спим доста по-добре.


Радиестезистът е бивш полковник от армията, работил е като архитект и като учител. Той вярва, че човек може да живее до 150 г. и затова се е посветил на проучванията как да ни защити от вредните влияния.

„Искам да променя тази предопределеност, искам да помогна хората да не умират преждевременно. Има, разбира се, много причини за това, понякога те са извън нас. Може да водите най-правилния и здравословен начин на живот и пак да не се чувствате здрав. Как трябва да бъде защитен всеки един е най-сложният, но и най-лесният за отговор въпрос. Ако човек се научи да използва това, което му е дадено от природата като щит, може да живее много дълго. Например – ако се научи да черпи енергия от дърветата. Дори и за много хора това да звучи като фантастика, те могат да зареждат всеки от нас. Това става, като ги прегърнем или като се облегнем с гръб на ствола им. Много важно е да се научим да различаваме кои дървета ни зареждат с позитивна енергия и кои – с лоша“, обяснява архитектът.

За да се установи как всеки отделен човек може да бъде защитен и да открие полезните за него енергии, трябва да се направи „изследване“ с багети. Рашков, макар и на 92 г., и сега работи много добре с тях, за да му показват къде енергията е опасна и къде – не. В стаите си той е разположил множество сферични предмети и съветва всеки да направи същото. Работа може да свърши и обикновено топче за тенис на маса, но ако се използва орех, той вече многократно увеличава защитната си сила.

Архитектът разказва, че за вредните земни излъчвания пръв говори немският учен проф. Ернст Хартман. В началото на миналия век той доказал, че земното кълбо е покрито с мрежа от невидими ленти, подобни на земните паралели и меридиани и така описал въпросните земни излъчвания.

Арх. Рашков обаче не е съгласен, че това са ленти. Според него, става дума за невидими вертикални стени от земни излъчвания. Те вървят от ядрото на планетата към повърхността. Пресичат се от невидими хоризонтални стени, които излъчват негативна енергия от пласт с дебелина около 20 см. И това е през всеки 2 м височина.

За да се предпази, Рашков е изработили няколко пирамиди от картон. Те са разположени в стаите на точно определена височина и така излъчват универсална енергия, която го предпазва от болести и му дава сили за живот.

„Няма как да прекалиш с пирамидите. Аз не помня от колко години вече спя под цял букет от тях. Доскоро бяха четири, но нямаше какво да правя и си изработих още две“, признава арх. Рашков.

инфо: standartnews.com

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

3 коментара
  1. Борис 5 години ago
  2. ivelinapopova 4 години ago
  3. Анонимен 6 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.