Петър Дънов предвидил коронавируса още през 1938 г., дал и рецептата за спасението

Лечителят Петър Дънов освен с уникалните си рецепти за здраве е известен и с почти пророческите си предсказания за редица исторически събития и научни открития. Сензационно неговият дългогодишен изследовател, д-р Елиезер Астаров, обяви, че именно Дънов е предвидил епидемията от коронавирус още през далечната 1938 година, но е отишъл и много по-далеч, давайки  рецепта , с която светът да се справи със смъртоносната заплаха .

Нещо повече – според Учителя този инцидент е последната глобална катастрофа преди избухването на Трета световна война.

Ето и думите на основателя на „Бялото братство”, от които на човек му настръхват косите в контекста на трагедията с хилядите заразени по цял свят:

„Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, много народи ще погинат, това е птицата, която носи със себе си смъртта. Само земното злато може да я спре. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната…”

Според д-р Астаров препратката към коронавируса е ясна – идваща от Китай (жълта) зараза от животински произход (змия), която се разпространява по света с „железни криле” – самолети. „Златото на земята” пък е житото, както са наясно всички последователи на Бялото братство.

Беинса Дуно не веднъж е препоръчвал за лечение на белодробни заболявания сутрин, обед и вечер да се дъвчат само сурови житни зърна. По-притеснително е, че в пандемията Дънов е видял знамение за унищожителен военен конфликт. Самият д-р Елиезер е известен лечител и езотерик, който минава за ученик на Петър Димков.

инфо: coffeenews.zbox7.eu

Вижте още:

Мисли на Петър Дънов за любовта

Петър Дънов за кармата за прераждането

Учителя Дънов: Kристал в Царичина пази България от катаклизми

Тази карта показва разпространението на коронавируса в България

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.